Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Πού καιρός για ρίσκο…!!

Πού καιρός για ρίσκο…
Αυτό σκέφτηκε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα βλέποντας την βροχή στο Μάριμπορ να δυναμώνει και αποφάσισε να ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το αυριανό ματς του Europa League μετά από 40 λεπτά. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος γινόταν όλο και πιο… επικίνδυνος για πιθανό τραυματισμό και ο Πορτογάλος δεν είχε καμία διάθεση να ρισκάρει. Δύο τα διλλήματα για την 11άδα.

Ο καιρός στην Σλοβενία δεν είναι καθόλου καλός και ο προπονητής των «πράσινων» δεν είχε (λογικά) καμία απολύτως διάθεση να ρισκάρει να τραυματιστεί κάποιος από τους παίκτες του, μία μέρα πριν το ματς λόγω του αγωνιστικού χώρου. Έτσι, δοκίμασε ό,τι δοκίμασε για 40 λεπτά και ολοκλήρωσε λίγο νωρίτερα το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Έτσι και αλλιώς, φαίνεται ότι ο Φερέιρα δεν έχει ακόμα καταλήξει στην 11άδα αφού υπάρχουν δύο διλλήματα σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της. Το ένα είναι Ζέκα ή Μαρίνος στα δεξιά και το άλλο Λάζαρος ή Φορναρόλι στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με Καρνέζη, Βύντρα δεξιά, Σπυρόπουλο αριστερά, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες στο κέντρο άμυνας. Τους Βιτόλο, Κατσουράνη στα αμυντικά χαφ, τον Ζέκα (ή Μαρίνο) δεξιά, τον Κουίνσι αριστέρα, τον Σισοκό πίσω από Χριστοδουλόπουλο ή Φορναρόλι.




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: