Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν θα αδιαφορήσει η Νάπολι!!

Δεν θα αδιαφορήσει η Νάπολι
Τη διαβεβαίωσή του πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν το Γουρόπα Λιγκ με σοβαρότητα έδωσε στους φίλους της Νάπολι ο Μάρεκ Χάμσικ. Ο Σλοβάκος μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του τόνισε πως μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί από κανέναν.

Η περσινή χρονιά βρήκε τη Νάπολι να ζει το Ευρωπαϊκό όνειρό της, με την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μια παρουσία που δεν περιορίστηκε στην απλή συμμετοχή, καθώς η Νάπολι πέρασε στους «16», όπου λίγο έλειψε να πετάξει εκτός συνέχειας τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι.

Η φετινή χρονιά βρίσκει τους «παρτενοπέι» στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Αυτό, ωστόσο δεν σημαίνει πως οι παίκτες του Βάλτερ Ματζάρι θα αδιαφορήσουν για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ηγέτης της ομάδας, Μάρεκ Χάμσικ στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Δεν είναι το Τσάμπιονς, ωστόσο θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μια Ευρωπαϊκή διοργάνωση και κανείς δεν πρέπει να το ξεχνάει αυτό. Στόχος μας είναι να περάσουμε από τη φάση των ομίλων. Καλωσορίζουμε τους Σουηδούς της ΑΙΚ στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε», αναφέρει ο Μάρεκ Χάμσικ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: