Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μπαλντίνι στο πλευρό του Μπόας;

Το πρώην νούμερο 2 στην ιεραρχία της εθνικής Αγγλίας, επί ημερών Φάμπιο Καπέλο, Φράνκο Μπαλντίνι, ενδιαφέρει έντονα την Τότεναμ, ώστε να αναλάβει μια ιδιαιτέρως νευραλγική θέση . Ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει δώσει την έγκρισή του προκειμένου ο Ιταλός να αναλάβει το πόστο του υπευθύνου προσλήψεων του συλλόγου.

Ο Ντάνιελ Λίβι σχεδιάζει να ξαναεπεκτείνει τις σχέσεις της Τότεναμ με την υπόλοιπη Ευρώπη, δουλειά για την οποία ήταν υπεύθυνος μέχρι τον Οκτώβριο του 2008 ο Νταμιάν Κομολί.

Πηγές μέσα από την ομάδα ισχυρίζονται πως δεν είναι στα πλάνα ο ερχομός ενός γενικού διευθυντή, αλλά ενός ανθρώπου που θα δουλεύει αποκλειστικά με τον Λίβι και τον Βίλας Μπόας για την αγορά ποδοσφαιριστών.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ίαν Μπρούμφιλντ, ο οποίος είχε έρθει «πακέτο» με τον Χάρι Ρέντναπ από την Πόρτσμουθ το 2009, απολύθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ακολουθώντας στην πόρτα της εξόδου τον πρώην υπεύθυνο ακαδημιών, Πίτερ Σένιορ.

Οι Λίβι και Βίλας Μπόας δεν έχουν λάβει ακόμη την τελική απόφαση για την αντικατάσταση των προαναφερθέντων, όμως ο Μπαλντίνι θεωρείται μια αξιόλογη περίπτωση, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει η αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα στον Πορτογάλο προπονητή και τον Ιταλό σκάουτερ.

Βέβαια ο Μπαλντίνι έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το 2014, λαμβάνοντας 600.000 ευρώ το χρόνο, όμως η περιθωριοποίησή του κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο από τον Βάλτερ Σαμπαντίνι ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο για την όποια απόφαση λάβει τις επόμενες ημέρες.

Ο 51χρονος παράγοντας, διατηρεί στενές σχέσεις με το Λονδίνο, ακόμη και μετά την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ενώ θεωρείται δεδομένο πως διακαής του πόθος είναι να εργαστεί σε σύλλογο της Premier League.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: