Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ντι Ματέο: «Κρίμα, αλλά δίκαιο»

Ντι Ματέο: «Κρίμα, αλλά δίκαιο»
Απογοητευμένος από την εξέλιξη του ματς εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Γιουβέντους, αλλά παρότι η ομάδα του προηγήθηκε με 2-0 και δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα καλό ματς, παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Και οι δύο θα μπορούσαν να κερδίσουν, εμείς μπορούσαμε να ‘κλειδώσουμε’ τη νίκη με ένα τρίτο γκολ, αλλά νομίζω πως η ισοπαλία είναι δίκαια. Είναι κρίμα όμως για μας να προηγούμαστε με 2-0 και να μην κερδίζουμε. Η Γιουβέντους είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα, το ξέραμε αυτό, και είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και τους επιτρέψαμε να πετύχουν δύο γκολ», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για την εξαιρετική εμφάνιση του Όσκαρ, που πέτυχε και τα δύο γκολ των «μπλε», είπε: «Το ντεμπούτο του Όσκαρ ήταν φανταστικό. Από τακτικής άποψης ήταν άψογος και ήταν το κατάλληλο ματς για να αρχίσει τη σταδιοδρομία του στην Τσέλσι. Το δεύτερο γκολ που πέτυχε ήταν εκπληκτικό».




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: