Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Μάριο σταμάτα να καπνίζεις» (pics)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε ακόμη ένα θερμό επεισόδιο με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, εξαιτίας της εξωγηπεδικής του ζωής. Για αυτό το λόγο ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έμεινε εκτός αποστολής στην ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρώτη αγωνιστική του Champions League. Ο Μαντσίνι έχει πλέον χάσει την υπομονή του με τα νυχτοκάματα του «Super Mario», αλλά και με τη συνήθεια του καπνίσματος που έχει αποκτήσει.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μετά τη σαββατιάτικη ισοπαλία με τη Στόοουκ στο «Μπριτάνια». Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά τον απαθανάτισαν μαζί με την πυγμάχο Αμίρ Καν στο «Circle Bar» του Μάντσεστερ. Ο Μαντσίνι θύμωσε καθώς απαίτησε από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ξεκουραστούν ενόψει της πολύ σημαντικής μάχης με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ως... καψώνι ο Μπαλοτέλι ταξίδεψε στη Μαδρίτη παρά το γεγονός ότι του είχε ξεκαθαριστεί ότι δεν θα αγωνιστεί πριν ανέβει στο αεροπλάνο.

Ακόμη ένας λόγος για τον οποίο δυσανασχετεί ο Μαντσίνι με τον ποδοσφαιριστή του είναι η συνήθεια καπνίσματος που έχει αποκτήσει, γεγονός εξοργιστικό από τη στιγμή που αμείβεται με 100.000 λίρες την εβδομάδα. Παρόλα αυτά δεν έχει ξεκαθαρίσει κάθε πότε καπνίζει , όμως έχει συλληφθεί επανειλημμένως με μια... γόπα στο χέρι από τον φωτογραφικό φακό. Ο Μπαλοτέλι αρνείται πεισματικά να αποβάλλει την κακή αυτή συνήθεια, παρά τις συνεδρίες και τις μεθόδους ύπνωσης από τις οποίες έχει περάσει.

Ο τεχνικός των «σίτιζενς» έχει δώσει πολλές φορές... συγχωροχάρτι στον συμπατριώτη του για τα καμώματά του, ακόμη και μετά τη φωτιά στο σπίτι του μετά από πυροτεχνήματα που τοποθέτησε στο μπάνιο με τους φίλους του, όμως το ποτήρι της υπομονής σιγά-σιγά ξεχειλίζει...
Φωτογραφικό Υλικό




πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: