Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τοπούζης: «Είμαι οπαδός του Ηρακλή»

O πρώην άσος του Άρη και του Ηρακλή, Θανάσης Τοπούζης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την παρουσία του στην Ιταλία, σχολίασε τη δήλωση του Σωτήρη Νίνη ότι η μετακόμιση στο εξωτερικό είναι ευλογία για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή, δήλωσε οπαδός του Ηρακλή, δεν θέλησε να μιλήσει για την παρουσία του στον Άρη, ενώ αποπειράθηκε να μιλήσει και Ιταλικά.

Ο άσος της Σαλερνιτάνα τόνισε αρχικά: "Μπορώ να θεωρηθώ οικονομικός μετανάστης, καθώς αποκομίζω περισσότερα χρήματα απ'ότι στην Ελλάδα, ενώ οι συνθήκες εδώ είναι καλύτερες για κάθε παίχτη".

Περί οπαδικής προτίμησης, ο νεαρός φορ είπε: "Είμαι οπαδός του Ηρακλή και θα ήθελα να επιστρέψω να κλείσω την καριέρα μου εκεί. Για τον Άρη δεν θα ήθελα να μιλήσω, καθώς υπάρχει διαμάχη με τη μέχρι πρότινος ομάδα μου".

Οσον αφορά τα λεγόμενα του Σωτήρη Νίνη ότι "στο εξωτερικό γίνεσαι καλύτερος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος", ο Τοπούζης συμφώνησε απόλυτα, τονίζοντας ότι απολαμβάνει την εμπειρία του, έστω κι αν αγωνίζεται στην τέταρτη τη τάξει Εθνική κατηγορία".

Τέλος, αν και δεν τα κατάφερε στα Ιταλικά, κατάφερε να σημειώσει το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα, τονίζοντας επί τούτου: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να πετύχω κι άλλα γκολ".πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: