Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Διπλά… βάσανα!!

Διπλά… βάσανα
Διπλή προπόνηση πραγματοποίησαν την Τετάρτη (19/9) οι παίκτες του ΟΦΗ.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, θέλει να τους προετοιμάσει καταλλήλως για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, προκειμένου να πάρουν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτοί που απουσίαζαν ήταν οι Μοχάμεντ Σαρ, Αλέξης Περογαμβράκης και Βάντο.

Ο πρώτος έχει πάρει άδεια, ώστε να μεταβεί στο Βέλγιο και να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και αναμένεται από την Πέμπτη (20/9) στο Ηράκλειο. Τώρα όσον αφορά τον Περογαμβράκη έλειπε και στις δύο προπονήσεις, καθώς βρισκόταν στη μονάδα του Ρεθύμνου όπου και υπηρετεί την πατρίδα, ενώ ο Βάντο ήταν απών λόγω προσωπικών του προβλημάτων.

Στη προπόνηση που έγινε το πρωί ο «Αναστό» έβαλε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο, ενώ σε εκείνη που έγινε το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής, άμυνας, ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων. Στην απογευματινή προπόνηση έλειπε ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος έκανε θεραπεία.

Παράλληλα, την Τέταρτη (19/9) έγινε γνωστό πως τα εισιτήρια κόντρα στην ΑΕΚ θα τεθούν προς πώληση την Πέμπτη (20/9). Συνολικά θα κυκλοφορήσουν 4.850 εισιτήρια τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ (Θύρα 1), 15 ευρώ (Θύρες 4-5) και 20 ευρώ (Θύρα 8) και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ δίπλα στην Θύρα 9 του κεντρικού γηπέδου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: