Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κωνσταντινίδης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει ΠΑΟ και Ολυμπιακό»

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Κωνσταντινίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε στο φιλικό που θα διοργανώσουν οι Έλληνες Βετεράνοι:

«Στις 28 Νοεμβρίου θα γίνει ένα μεγάλο γεγονός, θα διοργανώσουμε οι Έλληνες Βετεράνοι, ένα μεγάλο φιλικό, που θα είναι και στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 ετών της Θεσσαλονίκης, αλλά είναι κάτι που θα το ανακοινώσουμε την ερχόμενη εβδομάδα».

Για τον ΠΑΟΚ και τη νίκη στην Ελευσίνα:

«Πιστεύω ότι τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά εκεί, πήραν δίκαια και εύκολα τη νίκη και την πρόκριση. Έγινε, κατά τη γνώμη μου, μια πολύ καλή ομάδα φέτος, και πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ. Μπορούμε να κοντράρουμε και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, γιατί όχι; Έφυγαν οι προπονητές τους, άλλαξαν αρκετοί παίκτες, οι άλλες ομάδες ενισχύονται, ο Πανιώνιος έκανε μια καλή ομάδα, πιστεύω ότι θα δούμε μια πολύ καλή σεζόν, ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και αυτό είναι προς όφελος όλων που αγαπούν το μπάσκετ».

Για την προσπάθεια εξυγίανσης του μπασκετικού ΠΑΟΚ:

«Πολύ καλά κάνει η διοίκηση και έχει αυτή την προτεραιότητα. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς προσπαθεί σκληρά για την εξυγίανση, μαζί με τους συνεργάτες του στη διοίκηση, και καλά κάνουν και έτσι πρέπει. Επειδή όμως είσαι ΠΑΟΚ πρέπει να κάνεις και πρωταθλητισμό, αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει, να είναι η χρονιά του. Αρκεί να βοηθήσουν όλοι την ομάδα, ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο κόσμο».

Τέλος, στάθηκε στο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ Βετεράνων ανδρών-γυναικών:

«Η Θεσσαλονίκη έχει αναλάβει το καλοκαίρι του 2013 μια μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ Βετεράνων ανδρών-γυναικών, που θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: