Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Βλάοβιτς: «Σεβασμό στον Παναθηναϊκό»

Βλάοβιτς: «Σεβασμό στον Παναθηναϊκό»
Ένας από τους παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές αλλά και ένα τεράστιο «αχ», όταν πριν χρόνια έστελνε την μπάλα ελάχιστα άουτ στο «Καμπ Νου» σε ματς Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός, ο Γκόραν Βλάοβιτς μίλησε σε σλοβένικη εφημερίδα για το παιχνίδι των «πρασίνων» με τη Μάριμπορ.

Ο παλιός άσος τόνισε πως το «τριφύλλι» είναι ένας σύλλογος στον οποίο αρμόζει σεβασμός.

«Κατά τη γνώμη μου, η Μάριμπορ θα πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι με σεβασμό προς τον αντίπαλο και με την φιλοσοφία, ότι είναι λίγο χειρότερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο εξαιτίας της ποιότητας των ποδοσφαιριστών, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα επιτεύγματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αν η Μάριμπορ αντιμετωπίσει με τον σωστό τρόπο το παιχνίδι, έχει την ευκαιρία της να διεκδικήσει αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βλάοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μέρες που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι:

«Θέλω να θυμάμαι μόνο τις καλές αναμνήσεις. Και έχω αρκετές από το πέρασμα μου από τον Παναθηναϊκό. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ήμουν στην ομάδα και έχουν αλλάξει πολλά. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, είναι λογικό να επηρεάζει και το ποδόσφαιρο. Γνωρίζω ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος, όμως ο Παναθηναϊκός παραμένει Παναθηναϊκός. Όταν μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, τότε είναι ακόμα πιο επικίνδυνη. Γιατί αυτό σημαίνει ότι έχει πληγωθεί ο εγωισμός και θα προσπαθήσει πιο σκληρά και με μεγαλύτερη ένταση στο γήπεδο για να επιστρέψει στις νίκες».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: