Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Το Καμπιονάτο σκέφτεται ο Ματζάρι!!

Το Καμπιονάτο σκέφτεται ο Ματζάρι
Το Γιουρόπα Λιγκ είναι σημαντική διοργάνωση, όχι όμως όσο το Καμπιονάτο, σύμφωνα με τον Βάλτερ Ματζάρι. Για το λόγο αυτό ο προπονητής της Νάπολι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΙΚ, θέλοντας να ξεκουράσει τους βασικούς του παίκτες.

Την περασμένη χρονιά η παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν εκπληκτική. Η Νάπολι κατάφερε, όχι μόνο να περάσει από τη φάση των ομίλων, αλλά έφτασε ένα βήμα από το να αποκλείσει τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι στη φάση των «16». Η πορεία της Νάπολι στην Ευρώπη επηρέασε, όμως, τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα όπου έμεινε πίσω και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ χάρη στο Κύπελλο Ιταλίας που κατέκτησε.

Το βράδυ της Πέμπτης οι «παρτενοπέι» υποδέχονται την ΑΙΚ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, αλλά ο Βάλτερ Ματζάρι δείχνει να σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα. «Μας περιμένουν τρεις αγώνες που θα μας πουν πού μπορούμε να φτάσουμε στο Καμπιονάτο. Για το λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να κάνω πολλές αλλαγές και να χρησιμοποιήσω όσους δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα. Θέλω να δω σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Βάργκας, ο Ντζεμαϊλί, ο Ελ Καντουρί. Θα ήθελα να δω κόσμο στο Σαν Πάολο, για να βοηθήσει τα παιδιά αυτά. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά, έχοντας πάντα στο μυαλό μας το πρωτάθλημα», τόνισε ο Ματζάρι.

Την αντίπαλό του τη γνωρίζει; «Η ΑΙΚ είναι η Γιουβέντους της Σουηδίας. Παίζει με γρήγορους παίκτες και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Θέλει προσοχή, αν και είμαι σίγουρος πως όποιος κι αν αγωνιστεί, θα δώσει τα πάντα για την ομάδα», απάντησε ο Ιταλός κόουτς.

Η διοργάνωση του Γιουρόπα δεν δείχνει να τον γοητεύει πολύ. Είναι αλήθεια; «Οι αγώνες των ομίλων δεν με αφήνουν αδιάφορο, είναι λογικό αυτό. Αλλά τα δύσκολα ξεκινούν μετά, όταν θα έρθουν από το Τσάμπιονς Λιγκ οι τρίτοι των ομίλων. Εκεί θα είναι πιο ελκυστική η διοργάνωση. Αν και φέτος, ήδη υπάρχουν σημαντικές ομάδες. Εμείς ξεκινάμε με ενθουσιασμό και θα παλέψουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση», τόνισε ο προπονητής της Νάπολι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: