Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ολυμπιακός: «Ταύρος» ο Πίνο, φεύγει για να… επιστρέψει!!

Με επιτυχία ολοκλήρωσε το… τριήμερο των ιατρικών εξετάσεων ο Πίνο, ο οποίος αφού αποδείχθηκε «ταύρος», αναχωρεί πλέον για την πατρίδα του, με σκοπό να επιστρέψει σε δύο εβδομάδες - Καμία ανησυχία για Τοροσίδη.
Το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» έκανε φύλλο και… φτερό τον Κολομβιανό εξτρέμ, ωστόσο αν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε περαιτέρω τεστ. Πότε; Σε περίπου δύο εβδομάδες, όταν και αναμένεται η επιστροφή του στη χώρα μας.
Ο Πίνο πάντως που, όπως είναι φυσικό, θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης, έχει με το μέρος του τις πιθανότητες να υπογράψει συμβόλαιο με τους νταμπλούχους.
Από εκεί και πέρα κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις και εξετάστηκε από το γιατρό του Ολυμπιακού. Ο τελευταίος διαπίστωσε πως δεν έχει κάτι σοβαρό και μπορεί να μπει κανονικά στη «φαρέτρα» του Ζαρντίμ για το κυριακάτικο (23/09) ματς με τον Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκης».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: