Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Με το Θεό του... δοκαριού η Μαν. Γιουνάιτεντ!!

Με το Θεό του... δοκαριού η Μαν. Γιουνάιτεντ Φαίνεται ότι το περσινό πάθημα δεν έγινε ακόμα μάθημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λίγο έλειψε να έχει… τρεχάματα.

Εν τέλει μπήκε με το… δεξί στον όγδοο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας 1-0 της Γαλατάσαραϊ, αν και οι Τούρκοι είχαν τρία δοκάρια! Χαμένο πέναλτι για τους «κόκκινους διαβόλους».

«Σοκ» για την Μπράγκα μέσα στην Πορτογαλία, καθώς ηττήθηκε εύκολα από την Κλουζ (2-0).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατάσαραϊ 1-0

Στο «Ολντ Τράφορντ», οι Άγγλοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι. Μετά από πολύ ωραία συνεργασία και τελική πάσα του Καγκάβα στον Κάρικ, ο τελευταίος αφού πέρασε και τον Μουσλέρα έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Και ενώ φαινόταν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν εύκολο βράδυ, οι Τούρκοι δημιούργησαν άγχος. Μόλις στο 10’ ο Άμραμπατ προσπάθησε να απαντήσει, όμως το σουτ του από τα 25μέτρα βρήκε στο δοκάρι του Ντε Χέα.

Η ατυχία της Γαλατά συνεχίστηκε, καθώς αυτή τη φορά ήταν ο Άλτιντοπ που σημάδεψε το δοκάρι του τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ στο 39’. Στο 53’ η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε την ευκαιρία να «τελειώσει» το παιχνίδι, όμως ο Νάνι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Οι Άγγλοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν βάλει στόχο το δοκάρι. Στο 56’ ο Ινάν σημάδεψε για τρίτη (!) φορά το δοκάρι του Ντε Χέα. Χάθηκαν και από τις δύο πλευρές φάσεις για γκολ, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και έστω και με… χίλια ζόρια, η Γιουνάιτεντ έκανε ποδαρικό στη διοργάνωση με το… δεξί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Ράφαελ, Έβανς, Βίντιτς, Εβρά, Βαλένσια, Κάρικ, Σκόουλς (79' Φλέτσερ), Νάνι, Καγκάβα (84' Γουέλμπεκ), Φαν Πέρσι (81' Ερνάντεζ).

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Νουνκέου, Χακάν Μπαλτά, Σεμί, Έμπουε, Χαμίτ Αλτιντόπ, Σέλτσουκ Ινάν, Φελίπε Μέλο (79' Γιλμάζ), Αμραμπάτ (63' Τσόλακ), Γιλμάζ, Μπουλούτ (16' Ελμάντερ).



M1-0G www.fasthighlights.com από fasthighlights2013


Μπράγκα - Κλουζ 0-2

Η Μπράγκα ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στους Ρουμάνους της Μπριζ. Κι όμως στην Πορτογαλία τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 19’ με τον Ραφαέλ Μπάστος αιφνιδίασαν και πήραν το προβάδισμα με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι πίεζαν, είχαν σχεδόν τριπλάσιες ευκαιρίες για γκολ, όμως η Θεά… τύχη ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων. Και αυτό γιατί και πάλι ο ίδιος παίκτης ήρθε στο 34’ να «γράψει» το 2-0 και να δώσει… αέρα στην Κλουζ, με την πρώην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να είναι ένα βήμα από το «σοκ».

Τελικά, οι Πορτογάλοι δεν μπορούσαν να βρουν στόχο, οι σχεδόν 30 τελικές τους προσπάθειες έμειναν χωρίς αντίκρισμα και ξεκίνησαν με το αριστερό τη διοργάνωση. Από την άλλη, η Κλουζ με το υπέρ της 2-0, ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».


szólj hozzá: B0-2C www.fasthighlights.com



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπράγκα (Ζοσέ Πεσέιρο): Μπέτο, Νούνο Κοέλιο, Ισμαΐλι, Πάουλο Βινίσιους, Μοσορό, Ρούμπεν Μίκαελ, Λεάντρο Σαλίνο (70' Σέζαρ), Κουστόδιο, Άλαν (46' Μπαρμπόσα), Ούγκο Βιάνα (64' Ζε Λουίς), Έντερ.

Κλουζ (Ιοάν Αντόνε): Φελγκέιρας Πίντο, Σέπσι, Καντού, Ράντα, Καμόρα, Μουρεσάν, Ράφαελ Μπάστος (79' Πέδρο), Λουίς Αλμπέρτο (65' Γκοντεμέτσε), Καπετάνος, Σούγκου (46' Αγκιρεγκαράι).

Η πρώτη αγωνιστική:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατάσαραϊ 1-0
(7’ Κάρικ)

Μπράγκα – Κλουζ 0-2
(19’, 34’ Μπάστος)

Βαθμολογία 8ου ομίλου:

1. Κλουζ 3
2. Μαν. Γιουνάιτεντ 3
3. Γαλατάσαραϊ 0
4. Κλουζ 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

2/10/2012 Γαλατάσαραϊ – Μπράγκα
2/10/2012 Κλουζ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: