Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκαθαρίζει για φανέλα!!

Μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να φανεί αν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με την εταιρία αθλητικής ένδυσης Umbro ή ο ΠΑΟΚ θα επιλέξει να κάνει άλλη επιλογή. Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από την εταιρία, αυτή κατέθεσε την τελική της πρόταση, για 2 συν 1 χρόνια συνεργασίας με τον τρίτο να έχει τον τελευταίο λόγο ανάλογα με τις προτάσεις που έχει η ΠΑΕ και αναμένεται άμεσα η απάντηση του ΠΑΟΚ.
Ξεκαθαρίζει για φανέλα
Αυτό που έχει αλλάξει σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι η διάθεση του ΠΑΟΚ να αγοράσει τα προϊόντα και όχι να τα διαχειριστεί από κοινού με την εταιρία, κάτι που οφείλεται στην έλευση Σαββίδη και στην ύπαρξη ρευστού.
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, τηρείται σιγή ιχθύος, αφού είναι ένα θέμα που το χειρίζεται η πλευρά Σαββίδη. Αυτό που σίγουρα υπάρχει ως ενδεχόμενο, είναι να πληρωθούν τα εμπορεύματα που έλαβε η ΠΑΕ μέχρι σήμερα και να βρεθεί άλλη συνεργαζόμενη εταιρία.
Από την Umpro, βγαίνει ένα κλίμα πολύ θετικό όσον αφορά στη πρόθεσή της για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, ακόμη και διάθεση να ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών σε άλλη βάση.
Ότι κλίμα και να υπάρχει από τις δύο πλευρές, σημασία έχει να ξεκαθαρίσει το θέμα άμεσα και να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανοίξει την μπουτίκ του, με όρους που τον συμφέρουν και εκφράζουν τις προοπτικές ανάπτυξης που θέλει να δημιουργήσει ο νέος ιδιοκτήτης.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: