Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Τραγωδία στην Κηφισιά: Αυτοκτόνησε 15χρονη!!


Τραγωδία στην Κηφισιά: Αυτοκτόνησε 15χρονη
Θρήνος στην Κηφισιά... Ένα κορίτσι μόλις 15 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Παρά τη γιγαντιαία κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, αλλά και την προσπάθεια των γιατρών του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, το κοριτσάκι κατέληξε, αφού πήρε μεγάλη ποσότητα από άγνωστο πιθανότατα φάρμακο.

Ένα σημείωμα που βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού της οδού Εθνικού Στρατού 23 ίσως ρίξει φως στο μυστήριο και δώσει απαντήσεις στο τι τελικά ήταν αυτό που ώθησε ένα παιδί 15 ετών να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το θρίλερ στα βόρεια προάστια ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 5 το απόγευμα. Οι γονείς της μικρής, αφού δεν κατάφεραν να την πείσουν να βγει από τη σοφίτα όπου είχε κλειδωθεί και, όταν σταμάτησαν να ακούν τη φωνή της, έντρομοι τηλεφώνησαν στην Αστυνομία για να ζητήσουν βοήθεια.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί και πυροσβέστες και, αφού κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα μπήκαν μέσα και είδαν το κορίτσι πεσμένο στο πάτωμα σε λιπόθυμη κατάσταση.

Δίπλα του υπήρχαν δύο μπουκαλάκια άδεια και ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που την έσπρωξαν στην απόφαση να τερματίσει τη ζωή της.

Το παιδί μεταφέθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί δεν γνώριζαν τι ήταν αυτό που είχε πάρει και δεν μπόρεσαν να τη σώσουν.

Πλέον, η Ασφάλεια ερευνά την υπόθεση, έτσι ώστε να βρεθούν οι αιτίες που οδήγησαν ένα κοριτσάκι στο να βάλει τέλος στη ζωή του και αν υπάρχουν ευθύνες.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: