Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Με το ζόρι… Χίτλερ ο Φαν Γκάαλ!!

Με το ζόρι… Χίτλερ ο Φαν Γκάαλ! Το επίμαχο πρωτοσέλιδο της «Pro Sport»
Σύμφωνα με το ξεφτισμένο πια (από τη χρήση) κλισέ του Πάολο Κοέλιο «όταν θες κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις».

Κι αν εσύ -και εκατομμύρια ακόμα στον κόσμο- μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το σύμπαν παρέμεινε… απαθέστατο σε πολλά από τα πράγματα που επιθυμήσαμε κατά καιρούς, το ίδιο δεν έγινε με μια όχι και τόσο πρωτοφανή απόπειρα:

Αυτή της παρομοίωσης του Λούις Φαν Γκάαλ με τον Αδόλφο Χίτλερ!

Διότι εντάξει, ο Τζιοβάνι ήταν ο πρώτος που την επιχείρησε το 2010, αιτιολογώντας τη φρικτή συνύπαρξή τους στην Μπαρτσελόνα με το ότι «ο Φαν Γκάαλ είναι ο Χίτλερ των Βραζιλιάνων παικτών».

Πώς αλλιώς να το εξηγήσεις όμως (πέρα από μεταφυσικές ερμηνείες) ότι ενώ έχει προηγηθεί αυτό -και αρκετές ακόμα συνδέσεις του ιδιότροπου Ολλανδού με τον Αδόλφο- κυκλοφόρησε φωτογραφία στο twitter που τον απεικονίζει να του μοιάζει δραματικά! Όχι όμως με δόλο, αλλά με έναν… ιμάντα απ’ αυτούς που συγκρατούν τα περιοδικά, η πόρπη του οποίου βρέθηκε σε σημείο τέτοιο που να του σχηματίζει τον σεσημασμένο μύστακα του Χίτλερ!

Μπορεί όμως το κόνσεπτ της φωτογραφίας να ήταν σατανικά τυχαίο, αλλά ο χρόνος που διέρρευσε μόνο προϊόν τύχης δεν είναι. Κι αυτό διότι κυκλοφόρησε την ίδια ακριβώς μέρα που η ρουμανική εφημερίδα «Pro Sport» (θέλοντας να πικάρει τον 61χρονο τεχνικό ενόψει του ματς με την εθνική Ολλανδίας) βγήκε με πρωτοσέλιδο τίτλο «Φαν Χίτλερ». Προκαλώντας την οργή των συμπατριωτών του και δημιουργώντας φημολογία πως ο ίδιος ζήτησε παρέμβαση της FIFA και της UEFA για την υπόθεση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: