Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Αλλάζουν αγωνιστικό "προφίλ" εν'όψει ΟΑΚΑ!!

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν τις τύχες του Άρη, διαδεχόμενοι τον Μάκη Κατσαβάκη, το τεχνικό δίδυμο των Νίκου Πασιαλή-Δημήτρη Μπουγιουκλή, επέλεξαν σαφείς και άμεσες παρεμβάσεις, προκειμένου να διαφοροποιήσουν το αγωνιστικό προφίλ των «κίτρινων». Η πρώτη τους ενασχόληση, είχε να κάνει με την ψυχολογία, τομέας όπου ο 59χρονος προπονητής που άφησε τον πάγκο του Άρη, είχε αφήσει το «στίγμα» του έχοντας «κόντρα» με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών του ρόστερ.
Οι παρεμβάσεις τους, έχουν να κάνουν και με το αγωνιστικό. Η πρώτη τους σκέψη έχει να κάνει με την αλλαγή του προφίλ και του σχηματισμού του Άρη, μιας και στα προηγούμενα παιχνίδια (ΠΑΟΚ και Πλατανιά), η εικόνα ήταν αν μη τι άλλο απογοητευτική, αν όχι άλλο απαράδεκτη. Προφανώς «μαγικό ραβδάκι» για να διαφοροποιηθεί δεν υπάρχει, κάτι που σημαίνει ότι απαιτούνται αλλαγές, τόσο στα πρόσωπα, όσο και στο σχηματισμό. Ειδικά δε, από τη στιγμή που ο Άρης θα δώσει ένα από τα δυσκολότερα μέχρι σήμερα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο ΟΑΚΑ.

Το πρόβλημα που έγινε απολύτως εμφανές απέναντι στον Πλατανιά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, είναι αυτό που θα γίνει προσπάθεια για να βρεθεί λύση. Για να αντιμετωπιστεί λοιπόν υπάρχει η σκέψη να παραταχθούν τρία αμυντικά χαφ κάτι που σημαίνει ότι στους υπάρχοντες Νταμαρλή και Νούνο Κοέλιο, θα έρθει να προστεθεί και ο Μανώλης Παπαστεριανός, που ελέω της «κόντρας» του με τον Κατσαβάκη, είχε μείνει στα τελευταία παιχνίδια εκτός ενδεκάδας. Η χρησιμοποίηση του Χαλκιδικιώτη μέσου βέβαια θα επιφέρει κι άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και λογικά θα πρέπει να μείνει στον πάγκο ο Καπετάνος, ο οποίος είναι δεδομένο εκτός… φόρμας, στα τελευταία παιχνίδια και παλεύει να βρει τον καλό εαυτό του. Οι δύο προπονητές, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα και την παρουσία των Γιαννιώτα-Καζναφέρη στα άκρα, με τα πλάνα βέβαια να ξεκαθαρίζουν περισσότερο όσο «προχωράει» η εβδομάδα.


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: