Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

«Προσοχή στον Μπέντνερ»

«Προσοχή στον Μπέντνερ»
Απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει η Ιταλία στο παιχνίδι με τη Δανία φαίνεται να έχει ο Αντρέα Μπαρτζάλι. Ο αμυντικός της Γιουβέντους μίλησε την παραμονή του αγώνα που θα γίνει στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας και επέστησε την προσοχή των συμπαικτών του στην αντιμετώπιση του Νίκλας Μπέντνερ, τον οποίο γνωρίζει καλά από τις προπονήσεις που κάνουν μαζί στους «μπιανκονέρι».

Ο 2ος όμιλος της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας παρουσιάζεται αρκετά ισορροπημένος, με την Ιταλία να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Αρμενία και η Δανία, σύμφωνα και με αυτά που είπε ο Τσέζαρε Πραντέλι, θα προσπαθήσουν να «γκρεμίσουν» από την κορυφή της βαθμολογίας τη «Σκουάντρα Ατζούρα» και να την αποκλείσουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο αγώνας της Τρίτης ανάμεσα στην Ιταλία και τη Δανία, συνεπώς, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αυτό σημείωσε ο Αντρέα Μπαρτζάλι, μιλώντας την παραμονή του αγώνα και δείχνοντας πως αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του. «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί, δεν έχουν χάσει στα ματς που έπαιξαν με Τσεχία και Βουλγαρία και δείχνουν ικανοί να μας κάνουν τη ζημιά. Το καλό για μας είναι πως πολλοί παίκτες μας παίζουν μαζί για καιρό και έχουν μάθει ο ένας τον άλλον. Η ομοιογένεια της ομάδας είναι σημαντικό όπλο στην προσπάθειά μας για την πρόκριση. Στο ματς με τη Δανία πρέπει να νικήσουμε ώστε να πάρουμε μια διαφορά στη βαθμολογία και να βρεθούμε πιο κοντά στην τελική φάση», τόνισε ο Μπαρτζάλι.

Απέναντί του θα βρεθεί ο Νίκλας Μπέντνερ. «Ο κόσμος ακόμα δεν τον έχει δει με τη Γιουβέντους. Εγώ που τον αντιμετωπίζω κάθε μέρα στην προπόνηση, ξέρω πως είναι πολύ δυνατός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, κινητικός και επικίνδυνος. Θέλει προσοχή αφού ο Μπέντνερ θα παίξει για να κερδίσει η εθνική του, αλλά και για να δείξει στον Αντόνιο Κόντε πως αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα μας», σημείωσε ο διεθνής αμυντικός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: