Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Οριστικά έξω ο Μπουφόν!!

Οριστικά έξω ο Μπουφόν
Δεν κατάφερε, τελικά, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Ιταλίας κόντρα στη Δανία. Ο τερματοφύλακας της «Γιούβε» δοκίμασε το πρωί της Τρίτης να προπονηθεί, αλλά οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από το γήπεδο. Τη θέση του θα πάρει ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις.

Ήταν η μοναδική αμφιβολία του Τσέζαρε Πραντέλι για το ματς της Ιταλίας με τη Δανία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν υπέφερε από μυϊκή κόπωση στους προσαγωγούς και, αν και οι γιατροί έδειχναν αισιόδοξοι πως θα προλάβαινε το ματς της Τρίτης, τελικά θα απουσιάσει.

Ο Μπουφόν δοκίμασε να προπονηθεί το πρωί της Τρίτης στο Σαν Σίρο αλλά οι ενοχλήσεις που αισθανόταν δεν υποχωρούσαν. Μαζί με τους γιατρούς και τον προπονητή της ομάδας, Τσέζαρε Πραντέλι, αποφάσισε να μην ρισκάρει και να ξεκουραστεί. Ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού πριν το μεγάλο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Νάπολι, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, έπαιξε, σίγουρα, ρόλο σε αυτή την απόφαση.

Τη θέση του στην εστία της Ιταλίας θα πάρει ο τερματοφύλακας της Νάπολι, Μόργκαν Ντε Σάνκτις.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: