Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Μπουμπένκο: «Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Άρη»

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος με την Σλοβακία, για την κρούση που είχε από τον Άρη και το ενδεχόμενο να επέστρεφε ξανά στην Ελλάδα.


Για τον αγώνα της Σλοβακίας με την εθνική Ελλάδος:

«Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, θα κυνηγήσουν και οι δύο την νίκη αλλά ενδεχόμενος να μην υπάρχει πρόβλημα και με την ισοπαλία».

Για το ότι η εθνική θεωρείτε φαβορί:

«Το πιστεύω αυτό γιατί ναι μεν είναι τρεις ομάδες που δείχνουν μια διαφορά στον όμιλο αλλά η Ελλάδα με τις εμπειρίες που έχει από το ευρωπαϊκό και όχι μόνο δείχνει ως το πρώτο φαβορί».

Για το αν μπορεί η Σλοβακία να κάνει την έκπληξη στον όμιλο:

«Ο όμιλος δείχνει μέχρι στιγμής ότι και οι τρεις ομάδες είναι ισορροπημένες και στα μεταξύ τους παιχνίδια όποια φανεί πιο τυχερή και μαζέψει κάποιους πόντους παραπάνω θα πάρει την πρόκριση, μέσα σε αυτές τις ομάδες είναι σίγουρα και η Σλοβακία».

Για την εθνική Σλοβακίας:

«Η εθνική Σλοβακίας αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές που παίζουν σε ευρωπαϊκά κλαμπ, με καλούς αμυντικούς και δυνατές μονάδες στην επίθεση. Θα πρέπει όμως να καταφέρουν να γίνουν ομάδα και να βγάλουν ένα καλό σύνολο».

Για το αν υπήρχε κρούση από τον Άρη μετά την απομάκρυνση του Κατσαβάκη:

«Υπήρχαν κάποιες χαλαρές προσεγγίσεις αλλά όχι μόνο από τον Άρη και από άλλες δύο με τις οποίες όμως δεν έγινε περεταίρω συζήτηση και σταμάτησαν.

Για το αν παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Όπως κάθε προπονητής έτσι και εγώ ενημερώνομαι και βλέπω από το ιντερνέτ κάποια παιχνίδια και κάποιους παίκτες που με ενδιαφέρουν. Βλέπω το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί πιστεύω έχει ακόμα καλό επίπεδο».

Για τον Ηρακλή:

«Δεν έχω πολλές πληροφορίες για τον Ηρακλή απλά ότι είχε πέσει, γνωρίζω ότι τώρα αγωνίζεται στην Β? εθνική αλλά για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές δεν γνωρίζω».

Για το ενδεχόμενο να δούλευε ξανά στην Ελλάδα:

«Θεωρώ την Ελλάδα δεύτερη χώρα μου, γνωρίζω κόσμο, ανθρώπους και την ελληνική νοοτροπία και μετά την Σλοβακία, η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι μια χώρα που μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα και να δώσω λύσεις σε ομάδες».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: