Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Φοιρός: «Μέχρι και προπονητή με γλειφιτζούρι φέρανε»

Ο τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Γιαννιτσών και πρώην προπονητής του Άρη, Γιώργος Φοιρός, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την εθνική, τον Άρη και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένες ομάδες.

Για το παιχνίδι της εθνικής με την Σλοβακία:

«Το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Σλοβακία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα μέσα στο γήπεδό της και θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η εθνική έχει τα φόντα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Μας ταιριάζει να παίζουμε εκτός έδρας και θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στη Φούτμπολ Λιγκ:

«Τα οικονομικά προβλήματα δεν είναι μόνο στην ομάδα μας, σε πολλές ομάδες της κατηγορίας υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Τα έσοδα των ομάδων είναι πολύ λίγα με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα».

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και την Αναγέννησης Γιαννιτσών:

«Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Τα Γιαννιτσά έχουν πάρα πολλά ταλέντα, ήρθαν και από τις γύρο περιοχές καλοί παίκτες και φέραμε και δύο πολύ καλούς ξένους. Η ομάδα μας παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε από κάποια παιχνίδια να έπαιρνε κάτι παραπάνω».

Για το θέμα του προπονητή στον Άρη:

«Καλύτερα θα μπορούσε να σας απαντήσει κάποιος από τους παράγοντες. Εγώ όταν ήμουν προπονητής στον Άρη είχα άψογη συνεργασία με όλους στην ομάδα. Είχαμε καλές πορείες, διακρίσεις και δεν υπήρχε από την διοίκηση διάθεση για ξαφνικές αλλαγές, εγώ ήμουν αυτός που έφυγε από την ομάδα μετά από τρεισήμισι χρόνια.

Δεν γίνονται σωστές προσλήψεις προπονητών. Παίρνουν προπονητές χωρίς να τους δούνε, να τους μελετήσουν γίνονται πολλές προχειροδουλειές και μετά οδηγούνται στις απολύσεις, μέχρι και προπονητή με γλειφιτζούρι είχαν φέρει στην ομάδα. Οι επόμενες διοικήσεις θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές στις επιλογές τους».

Για το αν υπήρχε θέμα επιστροφής του στον Άρη:

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με κανέναν για επιστροφή μου στην ομάδα».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης:

«Θεωρώ ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εγώ είχα κοντραριστεί με αυτούς που διοικούσαν τον Άρη και είχα απομακρυνθεί. Το χρέος της ομάδας είναι πολύ μεγάλο, έχει γίνει μπάχαλο τα τελευταία χρόνια η ομάδα. Είναι δύσκολο να σηκώσει κεφάλι».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: