Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

«Μέσα» Μπουμσόνγκ, Κουίνσι!!


«Μέσα» Μπουμσόνγκ, Κουίνσι
Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Αμπέγιε Κουίνσι να βγάζουν όλο το πρόγραμμα και έδειξαν ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Μια χαρά μπήκε η νέα εβδομάδα και η προετοιμασία του «τριφυλλιού» εν όψει Άρη για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τόσο τον Γάλλο, όσο και τον Γκαμπονέζο να επιστρέφουν δυναμικά στις προπονήσεις της ομάδας μετά από καιρό. Και οι δύο φαίνεται ότι θα είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ, καθώς πλέον δεν αισθάνονται πόνους.

Ο Χριστοδουλόπουλος μετά από μέρες, σταμάτησε τις θεραπείες και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός κάνει… αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ματς με τον Άρη και να δώσει ακόμα μια λύση στον Φερέιρα. Εξίσου ατομικό έκανε και ο Πίντο, ενώ ο Βύντρα συνεχίζει την θεραπεία, λόγω της θλάσης που έχει υποστεί. Ο Βιτόλο δεν έδωσε το «παρών» στην Παιανία, καθώς έχει πάρει σχετική άδεια από τους «πράσινους» και έχει πάει στην πατρίδα του.

Οι Μαυρίας και Τριανταφυλλόπουλος επέστρεψαν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, μετά τις υποχρεώσεις που είχαν με την Εθνική Ελπίδων. Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια έγιναν διάφορες ασκήσεις με πάσες, παιχνίδι με περιορισμούς σε μικρό χώρο και ταχύτητες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: