Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

«Νίκη για καλά… Χριστούγεννα»

«Νίκη για καλά… Χριστούγεννα»
Δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τους ένδεκα που θα αντιμετωπίσουν τη Δανία ο Τσέζαρε Πραντέλι, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την παραμονή του αγώνα της Ιταλίας με τους Σκανδιναβούς. Ο Ιταλός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στους προσαγωγούς, αλλά αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Συνήθιζε να δίνει την αρχική ενδεκάδα πριν τους αγώνες της εθνικής Ιταλίας, αφού, όπως είχε δηλώσει, λίγα πράγματα μπορούν να μείνουν κρυφά από τους αντιπάλους του. Ο Τσέζαρε Πραντέλι, όμως, άλλαξε συνήθεια και την παραμονή του αγώνα της ομάδας του με τη Δανία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, δεν αποκάλυψε τους «εκλεκτούς» του.

«Πρέπει να δοκιμάσει ο Μπουφόν στην προπόνηση το πόδι του και να αποφασίσουμε αν είναι σε θέση να παίξει. Εκείνος το θέλει πολύ, αλλά θα δούμε ποια θα είναι η κατάστασή του πριν το ματς. Αυτή είναι μία εκκρεμότητα. Ο άλλος λόγος που δεν λέω τίποτα για την ενδεκάδα είναι πως δεν θέλω να δώσω πλεονέκτημα στους αντιπάλους μας. Ας μείνουν και εκείνοι με την απορία», είπε με νόημα ο Πραντέλι.

Η αναφορά μόνο στο πρόβλημα του Μπουφόν, που ταλαιπωρείται από μυϊκή κόπωση στους προσαγωγούς, σημαίνει πως το έτερο ζήτημα με τον Μπαλοτέλι έχει διευθετηθεί; «Ο Μάριο είναι καλά. Ο πυρετός υποχώρησε και είναι στη διάθεσή μου», απάντησε ο Ιταλός.

Να περιμένουμε επιθετικό δίδυμο Οσβάλντο - Μπαλοτέλι δηλαδή; «Είναι ένα ενδεχόμενο. Και οι δύο μπορούν να μαρκάρουν και να τραβηχτούν στα άκρα, δίνοντάς μας περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Σας είπα, όμως, δεν θα αποκαλύψω τα σχέδιά μου», επέμεινε ο Πραντέλι.

Η Δανία πόσο μπορεί να δυσκολέψει τη «Σκουάντρα Ατζούρα»; «Η Δανία είναι οργανωμένη ομάδα που παίζει ένα μοντέρνο ποδόσφαιρο, πιέζει ψηλά και έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της. Είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και θέλει προσοχή. Πρέπει να νικήσουμε για να κάνω ευχάριστα Χριστούγεννα, αφού η επόμενη αναμέτρηση είναι το Μάρτιο. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή, αφού όλες οι ομάδες έχουν δυνατότητες να μας απειλήσουν», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: