Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Μητρόπουλος: «Εποχικός θεός του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης»

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Σαββίδη, τις ρωσικές μπίζνες και για τα λεφτά που έχει βάλει.

Για τις ρωσικές μπίζνες:

«Εγώ πιστεύω ότι έχουμε ρωσικές μπίζνες στην Ελλάδα και δεν νομίζω να είναι κακό αυτό, είναι θετικό γιατί ο Σαββίδης θα μείνει να κοιτάξει τις δουλειές του στην Ελλάδα και μόνο καλό θα κάνει αυτό στον ΠΑΟΚ. Οι Ρώσοι επεκτείνονται με τους δικούς τους τρόπους και είναι πολύ ισχυροί οικονομικά»

Για τα λεφτά που έβαλε ο Σαββίδης:

«Δεν κοροϊδεύει κανέναν και δεν είναι σίγουρο ότι τα λεφτά που θα βάλει στον ΠΑΟΚ θα τα πάρει πίσω. Για να υπάρχουν έσοδα πρέπει να φτιάξει γήπεδο, να βγει Ευρώπη η ομάδα και να έχει διακρίσεις. Αυτά τα χρήματα δεν νομίζω ότι σκοπεύει να τα πάρει πίσω το επόμενο εξάμηνο. Θα οργανώσει τις δουλειές του και ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι ρώσικες εταιρίες ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα».

Για το ότι βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι ο Σαββίδης είναι ο εποχιακός θεός του ΠΑΟΚ, πάντα όταν βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση εμφανίζεται κάποιος που τον σώζει. Ο Σαββίδης βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάει μπροστά».

Για το ότι δεν αρέσει η δεύτερη θέση στον Σαββίδη:

«Εάν δεν του αρέσει η δεύτερη θέση θα πρέπει να παλέψει πολύ λόγω των εδραιωμένων καταστάσεων που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για το σύστημα που θέλει να χτυπήσει:
«Με το σύστημα δεν συγκρούεσαι απευθείας αλλά με τις αποφάσεις που βγάζει το σύστημα. Δεν θα είναι εύκολο γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει τους κατάλληλους ανθρώπους».

Για το τι πρέπει να βάλει ως προτεραιότητα ο Ιβάν:

«Για μένα αυτή τη στιγμή επιχειρηματικά θα πρέπει πρώτα να φτιάξει όλες τις υποδομές και το γήπεδο. Αυτό θα πρέπει να κάνει και εκεί να ρίξει το βάρος του».

Για τον Σαρρή και Γκαγκάτση:

«Οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΠΟ ήταν δύο, ο Γκαγκάτσης και ο Σαρρής. Αυτό που θα έπρεπε να αναρωτηθούν όλοι είναι γιατί δεν υπήρχε τρίτος υποψήφιος και όχι γιατί βγήκε ο Σαρρής. Ο ένας ήταν πολλά χρόνια στο πλευρό του Ολυμπιακού και ο άλλος ήταν πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ με κάποιες αποφάσεις που μπορεί να προκάλεσαν, δεν έχει όμως ούτε καταδίκες, ούτε κακουργήματα εις βάρος του».

Για τον Μπουτάρη:

«Είναι εκτός αθλητικής πραγματικότητας ο Μπουτάρης, εκτός πνεύματος. Πέστε μου ένα μέρος της γης που έχει γίνει αυτό, πουθενά δεν έχει γίνει».





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: