Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Αναστόπουλου!!

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Αναστόπουλου
Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά την Δευτέρα 22/10.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να μην δίνουν το «παρών» στην προπόνηση, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Σαρ, Καπουράνης και Ιωαννίδης οι «απώλειες» μετά το φιλικό με τον Ρούβα.

Οι δύο πρώτοι νιώθουν ενοχλήσεις στα γόνατα ενώ ο Ιωαννίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό. Και οι τρεις του θα υποβληθούν αύριο Τρίτη σε εξετάσεις, που θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Ενοχλήσεις ένιωσε και ο Περογαμβράκης, περισσότερο όμως λόγω κόπωσης και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους. Ατομικό και για τον Μπανούση ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Μονιάκης και Μπούρμπος.

Εκτός προπόνησης βρέθηκαν και οι Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βερόν, Βάντο και Ζορμπάς, οι οποίοι έχουν μια μέρα παραπάνω άδεια προκειμένου να ξεκουραστούν. Στο γυμναστήριο βρέθηκε ο Χαριτωνίδης ο ποίος παρά το ρεπό του, προτίμησε να γυμναστεί.

Για όσους… υγιείς και μη αδειούχους που βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Αύριο Τρίτη 16/10, υπάρχει διπλή προπόνηση (πρωί, απόγευμα), την Τετάρτη ακολουθεί ρεπό, ενώ στην συνέχεια θα πραγματοποιούνται απογευματινές προπονήσεις μέχρι την Κυριακή.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: