Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Κλόζε, ο mr. fair play!!

Κλόζε, ο mr. fair play
Ελάχιστοι είναι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα παραδεχόντουσαν πως έχουν κάνει κάποια παράβαση σε ένα γκολ που έχουν σημειώσει.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε ανήκει σε αυτό το… club, γι’ αυτό η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου τον βράβευσε για την κίνησή του στον αγώνα απέναντι στην Νάπολι να ομολογήσει στον διαιτητή της αναμέτρησης πως είχε βρει την μπάλα με το χέρι, πριν την στείλει στα δίχτυα των «παρτενοπέι».

«Ο διαιτητής με ρώτησε αν η μπάλα είχε χτυπήσει στο χέρι μου. Εγώ παραδέχτηκα πως την είχα βρει με το χέρι. Πιστεύω πως έκανα το προφανές. Υπάρχουν τόσο πολλά νέα παιδιά, τα οποία κάθονται μπροστά από μία τηλεόραση και είναι καλό που είδαν ένα τέτοιο παράδειγμα», τα λόγια του Κλόζε.

Ο 34χρονος στράικερ είχε κερδίσει και το 2005 ένα παρόμοιο βραβείο, όντας παίκτης της Βέρντερ Βρέμης κόντρα σε έναν αγώνα με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Τότε είχε κερδίσει πέναλτι, όμως, ως τίμιος που είναι, πήγε στον διαιτητή λέγοντάς του πως ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε βρει πρώτα την μπάλα και μετά εκείνον.πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: