Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

«Τέρμα οι… τούμπες»

«Τέρμα οι… τούμπες»
Ακόμα και αν έχει φτάσει πλέον στα 35 του χρόνια ο Μίροσλαβ Κλόζε δεν φαίνεται πως έχει καμία διάθεση να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα ο επιθετικός της Λάτσιο έχει θέση ως μεγάλο στόχο τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν αποφάσισε να σταματήσει τις… τούμπες, έναν από τους τρόπους που πανηγυρίζει, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, με δεδομένη και την ηλικία του.

«Οι τούμπες; Σκέφτομαι ότι θα πρέπει να σταματήσω να τις κάνω όταν θέλω να πανηγυρίσω ένα γκολ που έχω πετύχει. Πραγματικά δεν θέλω να πάρω κανένα ρίσκο, ώστε να μπορέσω να φτάσω σώος και αβλαβής μέχρι τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το ρεκόρ στο σκοράρισμα με την εθνική του Γκερτ Μίλερ, αλλά και το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Κλόζε σχολίασε: «Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Μίλερ. Αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του είναι μοναδικά. Ελπίζω ότι θα είμαι υγιείς και δεν θα έχω κάποια ατυχία, ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Είναι κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ, καθώς θα είναι το τελευταίο της καριέρας μου».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: