Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Να μας γίνει βίωμα το πρώτο ημίχρονο»

Πεδουλάκης: «Να μας γίνει βίωμα το πρώτο ημίχρονο»
Διδακτικά θα πρέπει να λειτουργήσει για τους παίκτες του Παναθηναϊκού το πρώτο μισό της αναμέτρησης με τον Άρη για την πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ των ανδρών, όπως επισήμανε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός των «πράσινων», παρά τη νίκη της ομάδας του δεν ήταν ικανοποιημένος καθώς θεωρεί ότι οι παίκτες του στα δύο πρώτα δεκάλεπτα έπαιξαν χωρίς μυαλό.

Ωστόσο εξήγησε πως αυτό είναι λογικό λόγω των πολλών νέων προσώπων στο ρόστερ.

«Στο πρώτο ημίχρονο, θεωρήσαμε ότι θα είναι εύκολο. Πήγαμε να παίξουμε με το ένστικτο, παρά με το μυαλό και ήμασταν απαράδεκτοι. Μπήκαμε στο παιχνίδι και αφήσαμε τα πάντα στη τύχη, κάνοντας πολλά σουτ τριών πόντων και γενικότερα ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ξέρω ότι η ομάδα ήταν ταλαιπωρημένη, αλλά ίσα-ίσα, όταν είσαι ταλαιπωρημένος πρέπει να βάζεις κυρίως το μυαλό σου. Από την άλλη, πρέπει να πω ότι έως ένα σημείο ήταν λογικό, γιατί έχουμε πολλά καινούργια παιδιά στην ομάδα. Γενικά, το πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να μας γίνει βίωμα», είπε ο «Άρτζι» και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο προαναφέραμε τα στεγανά μας στο γήπεδο. Μας υποστήριξε ο Τσαρτσαρής στη θέση «4» ο οποίος μας ηρέμησε και μετά χτίσαμε μια διαφορά. Στο δεύτερο μέρος αλλάζαμε μπάλες, σε αντίθεση με το πρώτο μέρος όπου μετά τη πρώτη ή δεύτερη πάσα, σουτάραμε. Τα σουτ στο πρώτο μέρος δεν μπήκαν και λειτουργήσαμε άσχημα. Αντιθέτως, στο δεύτερο μέρος παίξαμε με μυαλό».

Όσο για τις έντονες παρατηρήσεις που έκανε στη διάρκεια του παιχνιδιού ακόμα και όταν αυτό είχε κριθεί;

«Εμείς δεν κοιτάμε το ταμπλό, αλλά το πώς θα διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε για να μην επαναληφθούν. Προσπαθούμε, ξέρουμε ότι για κάποια παιδιά αυτά τα παιχνίδια είναι σαν εξάσκηση. Επιδιώκουμε να τους δείξουμε τα λάθη τους», ήταν τα λόγια του προπονητή του "τριφυλλιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: