Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Βεργίνης: «Ήρθα στον Άρη γιατί πιστεύω πως μπορεί να πάει καλά»

Βεργίνης: «Ήρθα στον Άρη γιατί πιστεύω πως μπορεί να πάει καλά»
Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δημήτρης Βεργίνης για την μεταγραφή του στον Άρη.

Ο πλέι μέικερ των «κιτρίνων» (πλέον) κάθησε στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (ως θεατής) και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την επιστροφή του στο «Αλεξάνδρειο».

«Είμαι πλέον ξανά παίκτης του Άρη. Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια. Υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα αλλά και κοινά στοιχεία με τις δύο τελευταίες σεζόν που συνεργάστηκα με αυτήν. Ο προπονητής, κάποιοι από τους παίκτες είναι όμοιοι, αλλά το σημαντικότερο είναι πως έχει αλλάξει η διοίκηση. Ήρθα στην ομάδα, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να πάει καλά. Ελπίζω να την αγαπήσουν όλοι και να συσπειρωθούν γύρω της, για να μπορέσουμε έτσι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Είχα και άλλες προτάσεις, επέλεξα, όμως, τον Άρη, διότι θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω και να πάρω περισσότερες ευκαιρίες για να παίξω. Ήταν η καλύτερη επιλογή μου» κατέληξε ο 25χρονος γκαρντ.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που έχει η νέα του ομάδα.

«Οι στόχοι του Άρη είναι πάντα υψηλοί. Παρά τα προβλήματα, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος. Αρκεί να υπάρχει υπομονή και στήριξη. Ο κόσμος να είναι δίπλα μας ακόμη και στα δύσκολα, όπως έγινε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο από την Κηφισιά».

Τέλος ευχαρίστησε «τον κόουτς Κατσικάρη και την Μπιλμπάο για τη δυνατότητα που μου έδωσαν να βρίσκομαι μαζί τους το τελευταίο δίμηνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: