Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Τα «ανοιχτά» ζητήματα του ΠΑΟΚ!!


Αρκετά είναι τα ερωτηματικά στα οποία καλούνται άμεσα στον ΠΑΟΚ να δώσουν απάντηση και έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων τόσο με το μπάτζετ των μεταγραφών, όσο και με την στάση στα κέντρα αποφάσεων.Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε ένα δυναμικό «μπάσιμο» στα πράγματα των «ασπρόμαυρων», ωστόσο υπάρχουν και ζητήματα τα οποία θα πρέπει να υπάρξει μία ξεκάθαρη θέση.
Από τα πλέον σημαντικά, είναι αυτό της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί από τον «δικέφαλο του βορρά», σχετικά με τα κέντρα αποφάσεων. Μπορεί να έδειξε με το... καλημέρα ο ομογενής επιχειρηματίας ότι δεν είναι διατεθειμένος να χαριστεί σε κανένα, παράλληλα όμως φάνηκε και η διάθεσή του για καταρχήν συνεργασία, πριν την... μάχη.
Επιπλέον δεν έχει διευκρινιστεί και το ύψος του μπάτζετ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Το δεδομένο είναι πως δεν πρόκειται να κινηθούν στον ΠΑΟΚ με συμβόλαια που θα... ξεφεύγουν των υπαρχόντων, ωστόσο συγκεκριμένα ποσά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ώστε να γνωρίζουν και οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος σε τι γήπεδο θα... παίξουν μπάλα.
Από εκεί και πέρα, σημαντικό επίσης είναι το θέμα της νέας διοίκησης, την στιγμή που μέσα στις επόμενες εννιά ημέρες θα πρέπει να έχει παραδοθεί στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, η λίστα με το νέο Δ.Σ.



πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: