Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Οργισμένη ανακοίνωση κατά Μπουτάρη!!

Οργισμένη ανακοίνωση κατά Μπουτάρη!
Η δήλωση – πρόταση του Γιάννη Μπουτάρη περί μίας ομάδας ανά άθλημα στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε στην οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο «γηραιός» σε ανακοίνωση του επιτίθεται κατά του δημάρχου της πόλης χαρακτηρίζοντας ύβρη τον συνδυασμό του ονόματος του ως η ομάδα που θα εκπροσωπούσε την Θεσσαλονίκη στο βόλεϊ…

«Είναι ανεκδιήγητη όμως η ασχετοσύνη και η ΥΒΡΙΣ που τόλμησε να εκστομίσει (για 1 ομάδα/άθλημα - ΗΡΑΚΛΗΣ για το βόλλευ)! Ειδικά φέτος που «γιορτάζουμε» (ποιος γιορτάζει δηλ;) τα 100 χρόνια ελεύθερης πόλης (104 χρόνια περήφανος ΗΡΑΚΛΗΣ)», ανέφερε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ οφείλει ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ με τη σκέψη (;;) του κ.Μπουτάρη περί μιας ομάδας/άθλημα στην πόλη, και εξηγούμαστε: η σκέψη αυτή αποδεικνύει πόσο μακριά από την πραγματικότητα βρίσκεται! Και αυτή η ονειροβασία είναι πλέον αναμενόμενη από τον κ.Μπουτάρη! Είναι ανεκδιήγητη όμως η ασχετοσύνη και η ΥΒΡΙΣ που τόλμησε να εκστομίσει (για 1 ομάδα/άθλημα - ΗΡΑΚΛΗΣ για το βόλλευ)! Ειδικά φέτος που «γιορτάζουμε» (ποιος γιορτάζει δηλ;) τα 100 χρόνια ελεύθερης πόλης (104 χρόνια περήφανος ΗΡΑΚΛΗΣ)!

Ας ρίξει μια ματιά στο λεύκωμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον ΗΡΑΚΛΗ και ας δει πότε, πού και ποιος έφερε ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ τα αθλήματα στην πόλη… άρα κ.Μπουτάρη τροποποιήστε κατά το ήμισυ την πρότασή σας και σας ακολουθούμε: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ : ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στο ποδόσφαιρο, ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ στο μπάσκετ και ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ στο βόλλευ! Κύριε Μπουταρη! Μένει ο στίβος και η πάλη… Αλλά και για τα αθλήματα αυτά πάλι στον ΗΡΑΚΛΗ θα καταλήξετε! Μένει όμως το χάντμπολ και η κωπηλασία…

Υ.Γ. Εμπλουτίζουμε τη σκέψη του κ.Μπουταρη : ένα θέατρο, ένας κινηματογράφος και ένα αστυνομικό τμήμα στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: