Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Επιμένει για το χόρτο ο Λίνεν!!

Επιμένει για το χόρτο ο Λίνεν
Στις πρώτες μέρες του στην ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι ξέρει που ήρθε.

Γι’ αυτό και δεν ζητά πράγματα που ενδεχομένως θα ήθελε -αλλά δύσκολα θα μπορούσε (λόγω της οικονομικής κατάστασης) να έχει.

Σε κάποιες από τις προϋποθέσεις ωστόσο που θεωρεί απαραίτητες για να κάνει σωστή δουλειά -όπως η καλή κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στα Σπάτα- επιμένει.

Και φρόντισε να το κάνει σαφές τη Δευτέρα στη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Αφού του εξέφρασε λοιπόν την επιθυμία να είναι σύντομα διαθέσιμα και τα δυο γήπεδα των εγκαταστάσεων (διότι κάποιες μέρες σκοπεύει να δουλεύει με τους παίκτες χωρισμένους σε δυο γκρουπ) ο Λίνεν μίλησε κατ’ ιδίαν και με τη γεωπόνο που έχει την επίβλεψη του χλοοτάπητα. Όχι φυσικά για να την… επιπλήξει, αλλά για να διαπιστώσει τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάστασή των γηπέδων -ειδικά σε σημεία όπου το χορτάρι μοιάζει «καμμένο».

Αυτός είναι και ο λόγος, εξάλλου, που ο Ανδρέας Δημητρέλος έδωσε ένα πρώτο δείγμα της διάθεσης να ικανοποιήσει οποιοδήποτε λογικό αίτημα του προπονητή, κανονίζοντας συνάντηση την Τετάρτη με εκπρόσωπο της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για τον χλοοτάπητα των γηπέδων. Εκεί όπου θα συζητήσει για τα έργα που θα χρειαστούν, το χρόνο που μπορούν να γίνουν και φυσικά το κόστος το οποίο αναμένεται να φτάσει τις 40.000 ευρώ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: