Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Αλμπιόλ: «Στα καλύτερά της η Γαλλία»

Αλμπιόλ: «Στα καλύτερά της η Γαλλία»
Μόνο εύκολο δεν θα είναι απόψε (Τρίτη, 16/10) το έργο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ισπανίας κόντρα στην Γαλλία για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2014, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Ραούλ Αλμπιόλ.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός των «φούριας ρόχας» προέτρεψε τους συμπαίκτες του να μην υποτιμήσουν τους «τρικολόρ», που θεωρεί ότι διανύουν την καλύτερή τους περίοδο.

«Δεν νομίζω ότι θα έρθουν εδώ με πεσμένο το ηθικό λόγω της ήττας από την Ιαπωνία στο μεταξύ τους φιλικό. Άλλωστε σε αυτό το παιχνίδι είχαν εμάς στο μυαλό τους. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα καθώς πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη εκδοχή της Γαλλίας», τόνισε αρχικά ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που στάθηκε στην σπουδαιότητα μίας ενδεχόμενης νίκης.

«Αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και το γεγονός ότι θα παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας», κατέληξε.

Να σημειώσουμε ότι Ισπανία και Γαλλία μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκονται στην κορυφή του 9ου ομίλου με 6 βαθμούς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: