Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται...!!

Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται...
Είδαν τη Νίκη Βόλου να χάνει από την Καβάλα 2-0.

Είδαν τον Πανσερραϊκό να ισοφαρίζει τον Ολυμπιακό Βόλου σε 2-2 στο τελευταίο λεπτό.

Ήξεραν ότι η Καλλονή ξεκουραζόταν λόγω ρεπό και πως ο Εργοτέλης είχε ηττηθεί το Σάββατο.

Έτσι Αναγέννηση Γιαννιτσών και Λάρισα δεν θα μπορούσαν να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να «ανέβουν» μόνες στην κορυφή της Football League, επικρατώντας 3-0 και 2-1 της Επανομής και του Εθνικού Γαζώρου αντίστοιχα για την έκτη αγωνιστική.

Στο «καμίνι» της η Νίκη Βόλου υποδεχόταν την Καβάλα. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν άγριες διαθέσεις και «απέδρασαν» με το διπλό. Στο 28’ ο Πλιάγκας έβαλε μπροστά την ομάδα του, ενώ στο 90’ ο Ντιέ έκανε το τελικό 2-0, που στέρησε από τους Βολιώτες να βρεθούν μόνοι στην κορυφή και ταυτόχρονα η Καβάλα πήρε σημαντικό τρίποντο.

Η Λάρισα όσο περνούν οι αγωνιστικές, ολοένα και ανεβάζει στροφές. Ακόμα μια νίκη πέτυχαν οι Θεσσαλοί που τους ανέβασε μάλιστα και στην κορυφή. Στο 45’ ο Σκόνδρας έκανε το 1-0 για τους «βυσσινί», με τον Μπεκιάρη του Εθνικού Γαζώρου να ισοφαρίζει προσωρινά σε 1-1 στο 72’. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει έτσι, ο Τσιμπάμπα ήρθε σαν από μηχανής… Θεός και έκανε το 2-1 που βάζει σε θέση οδηγού την ΑΕΛ.

Τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε αναστάτωση με το πιστοποιητικό της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Αυτό όμως δεν εμποδίζει την ομάδα αγωνιστικά να κάνει «παπάδες». Με προσωπικό show του Στεφανίδη, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, οδήγησε την ομάδα του στο εμφατικό διπλό μέσα στην έδρα της Αναγέννησης Επανομής με σκορ 3-0.

Στο έτερο σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός Βόλου κρατούσε το διπλό μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως εν τέλει ο Πανσερραϊκός «έκλεψε» το βαθμό. Οι Σερραίοι έκαναν το 1-0 στο 32’ με τον Κόντο για να έρθει ο Στουρνάρας στο 40 να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 57’ ο Ογιαρμπίντε έβαλε μπροστά τους Βολιώτες, όμως το λάθος του τερματοφύλακά τους στο τελευταίο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Γκουγκουλιά να σημειώσει το τελικό 2-2.

Στην Άμφισσα, ο Φωκικός υποδέχθηκε την Παναχαϊκή και στο 20’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκόμεζ. Οι Πατρινοί ήταν καλύτεροι, στο 23’ τους ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ σε μια φάση που σηκώνει πολύ… συζήτηση, ωστόσο η ισοφάριση ήρθε στο 50’ με τον Ουρτάδο. Ανώτεροι οι «ροσονέρι» στη συνέχεια του παιχνιδιού, ο Φωκικός αμυνόταν καλά και τελικά το παιχνίδι έληξε στο 1-1.

Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής:

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2
(32’ Κοντός, 90’ Γκουγκουλιάς – 40’ Στουρνάρας, 57’ Ογιαρμπίντε)

Λάρισα-Εθνικός Γαζώρου 2-1
(45’ Σκόνδρας, 90’ Τσιμπάμπα – 72’ Μπεκιάρης)

Αναγέννηση Επανομής-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-3
(6’, 17’ 53’ Στεφανίδης)

Απόλλων Σμύρνης-Δόξα Δράμας 2-0
(41’ Ιασωνίδης, 47' Τσιλιγκίρης)

Φωκικός-Παναχαϊκή 1-1
(20’ Γκόμεζ – 50’ Ουρτάδο)

Ηρακλής Ψαχνών-Πιερικός 2-0
(28’ πεν. Σέγκος, 36’ Τάουερ)

Καλλιθέα-Παναιτωλικός 1-1
(21’πεν. Ντακόλ – 38’ Καμαρά)

Νίκη Βόλου-Καβάλα 0-2
(28’ Μπλιάνγκας, 82’ Ντιέ)

Θρασύβουλος-Βύζας Μεγάρων 0-0




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: