Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κάντε στην άκρη…!!

Κάντε στην άκρη…
Η Νάπολι άντεξε μέχρι την 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο να «κολλήσει» πάνω στην Γιουβέντους και να μην την αφήσει να πατήσει μόνη της κορυφή… Μέχρι που ήρθε το μεταξύ τους ντέρμπι. Σε αυτό οι «μπιανκονέρι» απέδειξαν την ανωτερότητά τους, επικράτησαν 2-0 εντός έδρας και ανάγκασαν τους «παρτενοπέι» να κάνουν στην άκρη για να… περάσει η ομάδα από το Τορίνο που συνεχίζει ασταμάτητη την προέλασή της.

Το ντέρμπι των δύο… κόσμων του Καμπιονάτο (Βορρά και Νότου) τα είχε όλα. Πάθος, ξύλο σε ποδοσφαιρικά πλαίσια, καλές στιγμές αλλά έναν μόνο νικητή. Την πρωταθλήτρια και αήττητη (σ.σ έχει ξεχάσει από πότε έχει να χάσει) Γιουβέντους που μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο που έληξε χωρίς γκολ, επέβαλε τον ρυθμό της.

Οι «μπιανκονέρι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όχι κλασικές μέχρι το 80ο λεπτό. Εκεί, ο Κάσερες στην πρώτη του επαφή με την μπάλα από την στιγμή που πέρασε στο γήπεδο, με κεφαλιά στην «καρδιά» της περιοχής άνοιξε το σκορ. Μέχρι η Νάπολι να καταλάβει τι είχε γίνει, ο Πογκμπά που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή έπιασε στο 82΄ένα πολύ όμορφο σουτ στην κίνηση και έκανε το τελικό 2-0.

Έτσι η Γιουβέντους έμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία του Καμπιονάτο με 22 πόντους μετά από οκτώ αγωνιστικές.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: