Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Καλαφατάκης: «Ευνόησε εμάς η τύχη αυτή τη φορά»

Καλαφατάκης: «Ευνόησε εμάς η τύχη αυτή τη φορά»
Στο ότι η τύχη χρώσταγε κάτι στον ΚΑΟΔ, μετά τα όσα έγιναν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο, στάθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά τη νίκη των Δραμινών στην Πάτρα επί του Απόλλωνα. Ο Χανιώτης τεχνικός πιστεύει πως η νίκη άλλαξε δέκα φορές κάτοχο και έκρινε ως καθοριστικά στοιχεία την ευστοχία των αντιπάλων και τα λάθη στην άμυνα της ομάδας του, όμως η αποφασιστικότητα και η ψυχραιμία στο δεύτερο ημίχρονο και στις δυο παρατάσεις έδωσε τη νίκη.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο η νίκη άλλαξε χέρια πάνω από δέκα φορές. Εμείς ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά κάποια λάθη στην άμυνα και η ευστοχία του Απόλλωνα στα τρίποντα στο δεύτερο δεκάλεπτο μας έφερε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε αποφασισμένοι να μειώσουμε τη διαφορά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και, έστω και στο τέλος, καταφέραμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί φανήκαμε πιο ψύχραιμοι και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ότι μας στέρησε η τύχη στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, μας το έδωσε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: