Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Δεν έχω ξαναδεί την Μπαρτσελόνα να παίζει έτσι»

«Δεν έχω ξαναδεί την Μπαρτσελόνα να παίζει έτσι»
Στα θετικά της νίκης της Μπαρτσελόνα επί της Λα Κορούνια με 5-4 σε ένα τρελό παιχνίδι στέκεται ο Τίτο Βιλανόβα. Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε χατ τρικ αλλά η αποβολή του Χαβιέ Μασεράνο έβαλε σε κίνδυνο την επικράτηση των Καταλανών.

«Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, παίξαμε έτσι όπως δεν έχω ξαναδεί την Μπαρτσελόνα να αγωνίζεται.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, παίζοντας σε γρήγορους ρυθμούς και θα μπορούσαμε να προηγούμασταν 4-0.

Στη συνέχεια συνέβη η φάση του πέναλτι. Ακόμη ήρθε το 2-4, η κόκκινη κάρτα. Το παιχνίδι δε θα μπορούσε να εξελιχθεί πιο τρελά.

Αυτοί οι παίκτες έχουν κερδίσει τόσα πολλά αλλά είναι άξιοι θαυμασμού για τον τρόπο που αγωνίζονται. Ο Μέσι προερχόταν από ένα πολύωρο ταξίδι παρόλα αυτά έτρεξε πάρα πολύ
», τόνισε ο 44χρονος τεχνικός.

Ο Βιλανόβα αρνήθηκε να πει την άποψη του για το πέναλτι της Ντεπορτίβο αλλά και για την κόκκινη στον Μασεράνο.

«Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα δε θυμάμαι τόσο συχνά να μένουμε με δέκα παίκτες. Συνέβη στη Μαδρίτη, συνέβη και τώρα. Δε θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία.

Ο κόσμος βλέπει πως έχουν τα πράγματα από την τηλεόραση. Αισθάνθηκα έκπληξη για την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Φάμπρεγας ενώ ήταν στον πάγκο, στη φάση του γκολ
», πρόσθεσε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» για να σχολιάσει στη συνέχεια και τις αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο:

«Παίζαμε εκτός έδρας και με δέκα παίκτες. Για αυτό το λόγο βάλαμε τον Πέδρο να παίξει στα άκρα, τον Αντριάνο ως ένα επιπλέον αμυντικό και τον Τσάβι για να κρατήσουμε τις θέσεις μας , να έχουμε το ρυθμό και να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα. Ο Σεσκ εξακολουθούσε να πιέζει ψηλά , αλλά αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο. Ήταν πολύ καλός αλλά κάποιες φορές χρειαζόμαστε άλλα πράγματα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: