Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Το τρίλεπτο που «χάθηκε» η μπάλα!

Το τρίλεπτο που «χάθηκε» η μπάλα
«Στράφι» πήγε η υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Μπιλμπάο, που κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές μέσα στο «Μεστάγια», αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε καν το βαθμό της ισοπαλίας. Ένα «διαβολεμένο» τρίλεπτο της Βαλένθια έφερε σούπερ ανατροπή και τελικά τη νίκη με σκορ 3-2 για της «νυχτερίδες». Νίκησε 2-0 η Ρεάλ Μαδρίτης τη Θέλτα.

Στο πρώτο ημίωρο του αγώνα ο Αντούριθ έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια του ή μάλλον από τα πόδια του για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Πρώτα άνοιξε το σκορ στο 19’ και με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού με δικό του γκολ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Μπιλμπάο, αφού ενδιάμεσα ο Σολδάδο με πέναλτι (26’΄) είχε ισοφαρίσει.

Τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν δύσκολα μετά το 67’ αφού έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ερέρα. Ακόμη κι έτσι, διατηρούσαν μέχρι το τέλος σχεδόν του αγώνα τη νίκη σε ένα ματς που σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη, όμως στο τελευταίο τρίλεπτο ήρθε η κατάρρευση.

Στο 88’ ο Τίνο Κόστα ισοφάρισε, για να έρθει λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης ο Βαλντές να διαμορφώσει το 3-2. Πριν από αυτήν την απροσδόκητη εξέλιξη ο κόσμος είχε αρχίσει να αποδοκιμάζει έντονα τους παίκτες, οι οποίοι όμως έδωσαν τη δική τους απάντηση στο γήπεδο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: