Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Έχουν αλλάξει πολλά...»

«Έχουν αλλάξει πολλά...»
Κάτι φαίνεται πως αλλάζει στην Κέρκυρα ύστερα από τα τελευταία καλά αποτελέσματα. Οι Φαίακες μετά τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, την ισοπαλία με την ΑΕΚ και τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη, όπως δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο Άκης Μάντζιος. «Στρωμένη ομάδα που θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο» χαρακτήρισε την προηγούμενη ομάδα του. Μεγάλη ομάδα χαρακτήρισε την ΑΕΚ, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και την αλλαγή στη ψυχολογία της ομάδας:
«Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα, από την αρχή είχαμε πει ότι χρειαζόμασταν δουλειά και χρόνο. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές δεν ήμασταν έτοιμοι και αυτό ήταν κάτι που είχε φανεί. Ωστόσο, τώρα έχουμε πάρει δύο καλά αποτελέσματα και αυτό έχει βοηθήσει αρκετά όλη την ομάδα και στον τομέα της ψυχολογίας».

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Θα δούμε το παιχνίδι, θα το αναλύσουμε, θα το δουλέψουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, με αυτόν τον σκοπό θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πρωτάθλημα και τη μάχη σωτηρίας:
«Ακόμη είναι πολύ νωρίς, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Η ΑΕΚ σίγουρα έχει πολλά προβλήματα, είναι όμως μία μεγάλη ομάδα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τον αγώνα τους, άλλαξαν προπονητή και έχουν πολλά νέα παιδιά».

Για τις διαφορές από τη θητεία του στον Πανιώνιο και της Κέρκυρας:
«Οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές τη φετινή σεζόν. Όταν δουλεύεις με νέα παιδιά, χρειάζεται πολλή δουλειά και πρέπει να τα υποστηρίζεις. Πρέπει να διαχειρίζεσαι τα πράγματα με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να πάρεις από αυτά τα παιδιά ότι περισσότερο μπορείς.

Για τον Πανιώνιο:
«Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, στρωμένη που προσπαθεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: