Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Συνέχεια με Μονπελιέ!!

Συνέχεια με Μονπελιέ
Πράξη έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού την επιθυμία του κόσμου να παίρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως παράλληλα να παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε ευεργετικά για τους Πειραιώτες, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 4-0 της Skoda Ξάνθης και θα πάνε με άλλον αέρα στη Γαλλία για να αντιμετωπίσουν την Μονπελιέ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί ικανοποίηση για την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τήρησε την υπόσχεσή του και οι πρωταθλητές Ελλάδας συνδύασαν το τερπνόν διά του ωφελίμου.

Τώρα ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τους Γάλλους και ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο για να μπορέσει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Η εξέλιξη του χθεσινού αγώνα με την Ξάνθη έδωσε τη δυνατότητα στον Ζαρντίμ να δοκιμάσει κάποια πρόσωπα σε ορισμένες, όπως την τοποθέτηση του Βασίλη Τοροσίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο διεθνής οπισθοφύλακας αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση και ίσως πίσω από αυτή την κίνηση του Πορτογάλου τεχνικού κρύβεται η επιθυμία του να δοκιμάσει κάποια στιγμή τον Χολέμπας στα χαφ, όπως έκανε o Ερνέστο Βαλβέρδε σε ορισμένα παιχνίδια του Champions League.

Ίσως είναι μια σκέψη που έχει ο 38χρονος προπονητής για το παιχνίδι με την Μονπελιέ, αφού ο διεθνής μπακ-χαφ έχει πετύχει μέχρι στιγμής τρία γκολ στο πρωτάθλημα και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Όσον αφορά τους παίκτες που περιμένει ο Ζαρντίμ, μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Φετφατζίδη, του Σιόβα του Ιμπαγάσα στην αποστολή για την Γαλλία.

Ο πρώτος κάνει αγώνα δρόμου για το μεθαυριανό παιχνίδι (24/10), ενώ κάτι ανάλογο ισχύει για τον Αργεντινό. Από εκεί και πέρα, ο διεθνής στόπερ είναι πολύ πιθανό από σήμερα να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Από την πλευρά του, ο Παπάζογλου δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το παιχνίδι με τους Γάλλους.

Πάει για ρεκόρ

Την έβδομη σερί νίκη του από την αρχή της σεζόν σημείωσε χθες ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ξάνθη. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν την επίδοση της σεζόν 1999-2000, όταν είχαν έξι νίκες με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και μία με τον Μπιγκόν.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν στη Θεσσαλονίκη τον Άρη, τότε θα κάνουν νέο ρεκόρ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα και θα κυνηγήσουν το απόλυτο στην πρώτη κατηγορία, το οποίο έχουν από την περίοδο 1966/97 με έντεκα νίκες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: