Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Από το κακό στο χειρότερο η Μπριζ!!

Από το κακό στο χειρότερο η Μπριζ
Μετά από δύο σερί ισοπαλίες η Κλαμπ Μπριζ ήθελε να επιστρέψει πάση θυσία στις νίκες, προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά της με την Άντερλεχτ, η οποία ήταν τρεις βαθμούς πίσω της.

Ωστόσο, το σύνολο του Ζορζ Λέεκενς όχι μόνο δεν νίκησε, αλλά έχασε με σκορ 4-1 στην έδρα της Λέουβεν στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες της Κλαμπ Μπριζ μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 4’ με τον Μπάκα. Ωστόσο, από εκεί και πέρα ο αγώνας έχει προσωπική υπόθεση του Ιμπραχίμα Σάβανχ, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα. Το πρώτο από αυτό μπήκε στο 11’ κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια ο 26χρονος επιθετικός έκανε το 2-1 για τη Λέουβεν, όμως ο επιθετικός από τη Γκάμπια ήταν σε εκπληκτική βραδιά και έτσι στο 78’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81’ ο Καρούρου.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής η Κορτράικ νίκησε με σκορ 1-0 στην έδρα της Γκενκ. Σπουδαίο «διπλό» πήρε και η Λόκερεν, η οποία επικράτησε της Ζούλτε- Βάρεγκεμ με 3-0. Σημαντικά «τρίποντα» εκτός έδρας πήραν τόσο η Σαρλερουά όσο και η Μαλίν που νίκησαν με 1-0 και 2-1 τις Λιρς και Σερκλ Μπριζ αντίστοιχα.

Η (11η) αγωνιστική:

Παρασκευή (19/10)

Άντερλεχτ- Μπέβερεν 2-0

Σάββατο (20/10)

Γκενκ- Γκέρμιναλ 0- 1
Σερκλ Μπριζ- Μαλίν 1-2
Γάνδη- Κορτράικ 0-1
Λιρς- Σαρλερουά 0-1
Λέουβεν- Κλαμπ Μπριζ 4-1
Βάρεγκεμ- Λόκερεν 0-3

Κυριακή (21/10)

Μονς- Σταντάρ Λιέγης 19:00

Η επόμενη (12η) αγωνιστική:

Κλαμπ Μπριζ- Λόκερεν
Σταντάρ Λιέγης- Σερκλ Μπριζ
Γάνδη- Μονς
Γκέρμιναλ- Λέουβεν
Σαρλερουά- Άντερλεχτ
Κορτράικ- Γκενκ
Μαλίν- Λιρς
Μπέβερεν- Βάρεγκεμ



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: