Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Ανεβαίνουν» Σιόβας και Φετφατζίδης!!

«Ανεβαίνουν» Σιόβας και Φετφατζίδης
Αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς για την τρίτη αγωνιστική του Champions League με αντίπαλο την Μονπελιέ κάνουν Δημήτρης Σιόβας και Γιάννης Φετφατζίδης. Τόσο ο νεαρός αμυντικός όσο και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έκαναν έντονο ατομικό πρόγραμμα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα τους περιμένει για να δει αν θα τους έχει στην διάθεση του. Έτοιμος ο Παπάζογλου.

Η νίκη με 4-0 επί της Ξάνθης έφερε χαμόγελα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αν ο Πορτογάλος επιθυμεί να δει τον Ολυμπιακό να έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στην Γαλλία. Για αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν στις προπονήσεις. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία.

Έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Και οι δύο ποδοσφαιριστές ανεβάζουν συνεχώς στροφές μήπως και προλάβουν το ματς με την Μονπελιέ. Ο Τάσος Παπάζογλου ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και πλέον αναμένεται η επιστροφή του πλήρως στην ενεργό δράση. Θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα έκανε ο Ιμπαγάσα.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν κόντρα στην Ξάνθη, δούλεψαν επάνω στην τεχνική και τον έλεγχο της μπάλας, την κατοχή και το πρέσινγκ, ενώ έπαιξαν και δίτερμα. Στις προπονήσεις της ομάδας ενσωματώθηκε και ο Πίνο, ο οποίος σήμερα έκανε ατομικό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: