Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Μπάγεβιτς: «Σοβαροί, δυνατοί και καλοί»

Μπάγεβιτς: «Σοβαροί, δυνατοί και καλοί»
Το τρίπτυχο για να φτάσει ο Ατρόμητος στη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό ανέλυσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στη Nova. «Με τέτοιους αντιπάλους πρέπει να είμαστε σοβαροί, δυνατοί και καλοί», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Επίσης, ο πολύπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη Nova

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής, παίζετε κόντρα στον Λεβαδειακό που έχει πολύ καλό ρόστερ. Πως προετοιμάσατε την ομάδα σας γι' αυτό το ματς;

«Έχουμε ένα παιχνίδι, έναν αντίπαλο, ο οποίος μετά από δύο ήττες, έρχεται στο παιχνίδι για να βρει την ευκαιρία να κερδίσει κάποιους πόντους. Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι, θα είναι δύσκολο. Με τέτοιους αντιπάλους πρέπει να είμαστε σοβαροί, δυνατοί και καλοί. Όλη αυτή την εβδομάδα είχαμε και μερικά προβλήματα, είχαμε και τον Ελίνι με την Εθνική, που είχε και δύο τραυματισμούς, αλλά πιστεύω θα είναι εντάξει για το παιχνίδι της Κυριακής.

Πιστεύω ότι αν θέλουμε να είμαστε εκεί που έχουμε πει από την αρχή, μας χρειάζονται οι βαθμοί και να προχωρήσουμε ώστε να είμαστε πιο κοντά στους στόχους. Έχουμε χάσει μερικούς βαθμούς και πιστεύω ότι οι παίκτες το καταλαβαίνουν και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δυνατοί, προσεκτικοί και αποτελεσματικοί
».

Πάντως μέχρι τώρα, με εξαίρεση το παιχνίδι με την Βέροια, η πορεία της ομάδας ήταν αυτή που θα θέλατε, καθώς οι χαμένοι βαθμοί με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μπορεί να θεωρηθούν εντός προγράμματος. Αυτή η διακοπή έκανε καλό μετά από εκείνο το ματς με τη Βέροια;

«Θα δούμε. Η διακοπή είναι διακοπή, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε ούτε αν πάμε καλά ή αν δεν πάμε καλά. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας. Έχουμε κάνει σε αυτό το διάστημα αρκετά πράγματα και πιστεύω ότι οι παίκτες θα το δείξουν αυτό στο πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια».

Η Λιβαδειά είναι μια ομάδα με δυνατό ρόστερ που όμως βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Τί θέλετε να δείτε από τους παίκτες σας;

«Θέλω να είναι ο Ατρόμητος αυτός που ήταν από την αρχή. Σοβαρός, δυνατός, αποτελεσματικός και πιστεύω ότι και μερικοί παίκτες θα βρουν τον εαυτό τους».

Δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω για το Βοσνία-Ελλάδα 0-0 και για το αν αυτές οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Μουντιάλ ως το τέλος.

«Στο γκρουπ είναι οι δύο καλύτερες ομάδες, θα ήθελα και οι δύο να πάμε στη Βραζιλία. Όποια ομάδα είναι καλύτερη, πιο τυχερή και ποια θα κερδίσει στο τέλος αυτή θα πάει πρώτη. Η άλλη θα πάει στο μπαράζ και όποια και από τις δύο και να είναι μπορεί να πετύχει».

Το 0-0 που το είδατε από κοντά, το περιμένατε έτσι;

«Για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάποια από τις δύο ομάδες να κερδίσει. Πιστεύω ότι και οι δύο μπορούσαν να παίξουν καλύτερα. Βέβαια η Ελλάδα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στη νίκη, είχε και την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, καθώς αν είχε μπει αυτό το γκολ (σ.σ. του Γκέκα) τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Η Βοσνία δεν έδειξε το πρόσωπο που είχε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν είχε και την αποτελεσματικότητα που την διέκρινε. Δεν ήταν αυτή που μπορούσε και που πρέπει να είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: