Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Μοιρασιά στη «μάχη» της Πελοποννήσου!!

Μοιρασιά στη «μάχη» της Πελοποννήσου
Πανηλειακός και Καλαμάτα μοιράστηκαν γκολ (1-1) και εντυπώσεις στο πιο σημαντικό παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Football League 2. Σημαντικό «διπλό» για Παναιγιάλειο, ισοπαλία στο φινάλε ανάμεσα σε Γλυφάδα και Φωστήρα για τον Νότιο όμιλο.

Εντυπωσιακός ο Πλαταμώνας, «σκόρπισε» την Ζάκυνθο με 5-1 στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι του Βορείου ομίλου. «Τριάρα» για το Κορδελιό, «διπλό» για την Καλαμαριά.

Ο Βαγγέλης Καούνος συνεχίζει να σκοράρει ακόμα και στα 35 του και έδωσε το προβάδισμα στην Καλαμάτα στο 3ο λεπτό μέσα στον Πύργο. Παρόλα αυτά ο Φράγκος στο 62΄ έφερε το ματς στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Ο Παναιγιάλειος με γκολ των Μπούνα (20’) και Διαμαντόπουλου (45’) πήρε σημαντική νίκη στην Μαγούλα επί του Αστέρα με 2-0.

Ο Φωστήρας προηγήθηκε με 2-0 στην Γλυφάδα με τέρματα των Δωροβίνη (35’) και Κούτρου (45’) αλλά η ομάδα των νοτίων προαστίων ισοφάρισε με τέρματα στο 88’ και στο 90’. Στον Κορυδαλλό η Προοδευτική προηγήθηκε με 2-0 των Χανίων χάρη σε γκολ των Παναγιωτόπουλου (10’) και Επιτροπάκη (43’) με τους Κρητικούς να μειώνουν με τον Ψυχουντάκη στο 59ο λεπτό, χωρίς να μπορούν να κάνουν όμως κάτι περισσότερο. Νίκη στο 90’ για τον Αχαρναϊκό με 1-0.

Ο Πλαταμώνας πήρε την νίκη της αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο, αφού επικράτησε με 5-1 της Ζακύνθου. Πλατάκης (25’, 56’), Ζούρκος (48’), Προβατίδης (54’) και Έξαρχος (88’) ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων με την Ζάκυνθο να κάνει το λάθος να… ισοφαρίσει στο 45’.

Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς με γκολ του Κισκαμπάνη στο 68ο λεπτό «πέρασε» από την Κασσιόπη ενώ την νίκη πανηγύρισε και ο Οδυσσέα Κορδελιού επί του Τηλυκράτη με 3-0 (Λαζαρίδης 30΄, Μπολόσης 56’, 90’+2’). Ισοπαλίες ανάμεσα σε Βατανιακό και Δόξα Κρανούλας (1-1), Τύρναβο και Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1) και Εθνικό Σιδηροκάστρου-Τσαριτσάνη (0-0).

Τα αποτελέσματα της πρώτης (1ης) αγωνιστικής

Βόρειος όμιλος


Εθνικός Σιδηροκάστρου-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0
Κασσιόπη-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1
Οδυσσέας Κορδελιού-Τηλυκράτης Λευκάδας 3-0
Πλαταμώνας-Ζάκυνθος 5-1
Τύρναβος-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1
Βατανιακός-Δόξα Κρανούλας 1-1

Νότιος όμιλος

Αχαρναϊκός-Ρούβας 1-0
Πανηλειακός-Καλαμάτα 1-1
Αστέρας Μαγούλας-Παναιγιάλειος 0-2
Γλυφάδα-Φωστήρας 2-2
Προοδευτική-Χανιά 2-1
Εθνικός Αστέρας-Κόρινθος αναβλήθηκε

Ρεπό: Επισκοπή

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Βόρειος όμιλος


Τηλυκράτης Λευκάδας-Ζάκυνθος
Αναγέννηση Καρδίτσας-Οδυσσέας Κορδελιού
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Πλαταμώνας
Απόλλων Καλαμαριάς-Τύρναβος
Δόξα Κρανούλας-Εθνικός Σιδηροκάστρου
Κασσιόπη-Βατανιακός

Νότιος όμιλος


Κόρινθος-Χανιά
Φωστήρας-Προοδευτική
Παναιγιάλειος-Εθνικός Αστέρας
Καλαμάτα-Γλυφάδα
Ρούβας-Πανηλειακός
Επισκοπή-Αχαρναϊκός
Ρεπό: Αστέρας Μαγούλας



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: