Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ματσάρι: «Είχαμε τον έλεγχο»

Ματσάρι: «Είχαμε τον έλεγχο»
Η Νάπολι είχε τον έλεγχο του αγώνα με τη Γιουβέντους αλλά όλα άλλαξαν μέσα σε 120 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τον Ματσάρι. Με δύο γκολ του Μάρτιν Κάσερες και του Πολ Πογκμπά οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν στο ντέρμπι κορυφής στη γειτονική χώρα.

«Ο Αντρέα Μπαρτσάλι ήταν να προωθηθεί αλλά πέρασε αλλαγή ο Μάρτιν Κάσερες εκείνη τη στιγμή και οι αμυντικοί μας δεν τον πρόσεξαν. Πληρώσαμε αυτά τα μικρά κενά αυτοσυγκέντρωσης», τόνισε ο 51χρονος τεχνικός.

«Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου μια και είχαμε κατοχή μπάλας στο Τορίνο. Είναι κρίμα που χάσαμε αλλά αν συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία θα πάμε μακριά.

Το να παίξεις εκτός με τη Γιουβέντους είναι πολύ δύσκολο. Πέρα από τις μακρινές μπαλιές για τον Αλεσάντρο Μάτρι δεν υποφέραμε σε μεγάλο βαθμό, αλλά το γκολ ήρθε από ένα κόρνερ. Είχα την εντύπωση ότι με μόνο με ένα κόρνερ θα μπορούσαμε να απειληθούμε και όντως έτσι έγινε
», συμπλήρωσε.

Ο Ματσάρι ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν προχώρησε νωρίτερα σε αλλαγές, όπως αυτή του νεαρού Λορέντσο Ινσίνιε.

«Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να επαναφέρω το παιχνίδι σε σωστό δρόμο όταν ο Πάντεφ έκανε την επίθεση με τον Ινσίνιε, αλλά ό,τι είναι γραμμένο δεν μπορεί να αλλάξει. Δε μετανιώνω και δεν είχα κανένα λόγο να κάνω κάποια αλλαγή σε εκείνο το σημείο.

Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δε θέλαμε να ρισκάρουμε.

Είχαμε δοκάρι με τον Καβάνι και γενικά μια καλή εμφάνιση. Μέχρι να σκοράρει η Γιουβέντους είχαμε τον έλεγχο του αγώνα.

Βελτιωθήκαμε και κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε μόνο όταν ο Πίρλο είχε την κατοχή.

Γυρνούσαμε την μπάλα πολύ καλά και αποδώσαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Τώρα ελπίζουμε να πάμε καλά κόντρα στην Κιέβο
», δήλωσε ο Ματσάρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: