Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη»

«Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη»
Μόνο τυχαία δεν θεωρεί την πορεία του Πλατανιά στην Σούπερ Λίγκα ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

Ο έμπειρος επιθετικός υπογράμμισε πως η ομάδα των Χανίων τα πηγαίνει τόσο καλά στο φετινό πρωτάθλημα, λόγω της πολύ δουλειάς που κάνουν καθημερινά οι παίκτες της, όμως ο 30χρονος στράικερ ανέφερε πως κάνεις στις τάξεις του συλλόγου δεν πρέπει να επαναπαυτεί, καθώς η αποτυχία με την επιτυχία δεν απέχουν και πολύ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης στην «Real News»:

Για την πορεία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα:

«Για εμάς πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Όσο πιο σύντομα τα καταφέρουμε τόσο το καλύτερο. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα από το θετικό ξεκίνημα, αφού το καλό από το κακό αποτέλεσμα απέχουν ελάχιστα κι ανά πάσα στιγμή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Η ομάδα είναι σωστά δουλεμένη και τίποτα δεν γίνεται στην τύχη».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που θα γίνει τη Δευτέρα (22/10):

«Νίκες όπως αυτή με τον Άρη μας δυναμώνουν πιο πολύ, αφού όσο καλύτερος είναι ο αντίπαλος τόσο η επιτυχία μας αποκτά ιδιαίτερη αξία. Μπροστά μας έχουμε το ματς με τον ΟΦΗ, ένα σπουδαίο παιχνίδι, όχι μόνο γιατί είναι τοπικό ντέρμπι, αλλά επειδή πρόκειται αληθινά για ένα αξιόλογο σύνολο. Από την πλευρά μας, επαναλάβαμε αυτό που έχουμε μάθει πριν από κάθε αναμέτρηση: γερή προετοιμασία και δουλειά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Με τη βοήθεια των οπαδών μας θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».

Για το μέλλον του στην ομάδα των Χανίων:

«Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, όμως δεν κρύβω την επιθυμία μου να μείνω στον Πλατανιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: