Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Μαρκόφσκι: «Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Μαρκόφσκι: «Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»
«Υπόκλιση» στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού από τον Μάρκο Μαρκόφσκι μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης» και την ήττα με 4-0. Ο επιθετικός της Ξάνθης με δηλώσεις του τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ αναφορικά με τη εμφάνιση των Ακριτών στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισαν στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρκόφσκι:

«Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στις στημένες φάσεις. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες δουλέψαμε σκληρά πάνω στα στημένα, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός και πέτυχε τρία γκολ με αυτόν τον τρόπο κι εμείς δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου καλοί», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Αναφορικά με το αν ο Ολυμπιακός είναι δίκαια στην κορυφή του πρωταθλήματος, είπε: «Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε τόσο καλά αλλά είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι καλό, στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε με στόχο να μην δεχθούμε γκολ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πάρα πολύ δυνατός».

Όσον αφορά τη συνέχεια στο πρωτάθλημα για την Ξάνθη, δήλωσε: «Είμαστε σε δύσκολη θέση με 5 βαθμούς. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να προσπαθήσουμε να τα πάρουμε, κόντρα σε αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Ελπίζω στις λεπτομέρειες να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: