Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Από άλλο πλανήτη ο Μέσι»

«Από άλλο πλανήτη ο Μέσι»
Ο Σεσκ Φάμπρεγας «αποθέωσε» τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα , Λιονέλ Μέσι μετά το χατ τρικ του Αργεντινού στον αγώνα με τη Λα Κορούνια. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 5-4 και μόλις στο 18ο λεπτό βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 3-0.

Η αποβολή του Χαβιέ Μασεράνο αμφισβήτησε την επικράτηση των «μπλαουγκράνα» αλλά το σύνολο του Τίτο Βιλανόβα τελικά τα κατάφερε.

Ο Φάμπρεγας απέδωσε τα εύσημα στον Μέσι για το χατ-τρικ που πέτυχε αλλά τόνισε επίσης ότι το πιο σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί.

«Ο Μέσι έρχεται από ένα μεγάλο ταξίδι αλλά είναι πάντα εδώ μαζί μας, μας προσφέρει πάρα πολλά. Μπορεί και αντιλαμβάνεται τα πάντα. Ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη», τόνισε ο 25χρονος άσος στους ρεπόρτερ μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε:

«Πράγματα σαν την κόκκινη κάρτα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να αναλύσουμε αν ήταν πέναλτι ή κόκκινη κάρτα. Πάντως ήμασταν πολύ καλοί σε ένα τρελό αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Ο πρώην άσος της Άρσεναλ μίλησε για το δύσκολο προσωπικό ξεκίνημα που είχε με την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του:

«Πίστευα πάντα στις ευκαιρίες του καθενός, δε μιλούσα και δούλευα σκληρά. Έχω κάνει πολύ καλή προετοιμασία και συνεχίζω να δουλεύω. Ο προπονητής είναι αυτός που κάνεις τις επιλογές. Ένιωθα πολύ άνετα και όταν αντικαταστάθηκα από τον Τσάβι, στο υπόλοιπο έκατσα και ενθάρρυνα τους υπολοίπους. Η θέση αυτή με κάνει να νιώθω πιο άνετα είχαμε καλύτερη επικοινωνία και όταν ήμουν σε μικρή ηλικία έπαιζα σε αυτή τη θέση. Είναι η αγαπημένη μου στο παιχνίδι».

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σέλτικ για το Champions League την Τετάρτη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: