Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Φτιαγμένος» για το ντέρμπι!

«Φτιαγμένος» για το ντέρμπι
Έτοιμος για το κρητικό ντέρμπι κόντρα στον Πλατανιά που θα γίνει τη Δευτέρα (22/20) στα «Περιβόλια» είναι όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μίρνες Σίσιτς.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός ανέφερε πως τέτοιου είδους αναμετρήσεις τον ενθουσιάζουν, ενώ εξέφρασε την σιγουριά του πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα, προκειμένου να κάνουν τους φιλάθλους του συλλόγου του Ηρακλείου χαρούμενους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίρνες Σίσιτς στη «Real News»:

Για τη πορεία του ΟΦΗ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, όμως οφείλουμε σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για τη νίκη. Ο Πλατανιάς αν και αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Σούπερ Λίγκα είναι καλή ομάδα, με δυνατή έδρα. Ωστόσο, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι, όπως πάντα να τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά:

«Είναι το ντέρμπι του νησιού και εύχομαι να γίνει ένα δυνατό ματς, που θα αρέσει σ’ εκείνους που θα το παρακολουθήσουν. Προσωπικά, αυτά τα παιχνίδια με ενθουσιάζουν, γιατί έχουν περισσότερο πάθος. Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι ότι ο ΟΦΗ θα παλεύει παντού, σε κάθε γήπεδο και με οποιονδήποτε αντίπαλο, για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία και να μη φεύγει ποτέ με σκυμμένο το κεφάλι. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε το ίδιο σκληρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: