Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Πιθανό να μείνει και του χρόνου ο Χάινκες»


«Πιθανό να μείνει και του χρόνου ο Χάινκες»
Ο Γιουπ Χάινκες είναι πιθανό να συνεχίσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και μετά το τέλος της σεζόν,σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Ούλι Χένες. Το συμβόλαιο του 67χρονου τεχνικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά όπως λέει και ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου το θέμα δεν είναι της παρούσης.

Πολλοί στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι ο Χάινκες δε θα είναι στον πάγκο των Βαυαρών και την επόμενη χρονιά.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου , Ματίας Ζάμερ έχει ανοικτές τις κεραίες του για ένα αντικαταστάτη αλλά όπως τονίζει ο Χένες οποιαδήποτε απόφαση παρθεί, θα είναι για το καλό του συλλόγου.

«Ο Ματίας Ζάμερ δε χρειάζεται να ψάχνει για καινούριο προπονητή αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρουμε αν θέλουμε κάποιον καινούριο», τόνισε στο Sky Sports News και συνέχισε: «Κανείς δεν αποφασίζει για το μέλλον της ομάδας μόνος του, μια και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού.

Οποιαδήποτε απόφαση και αν ληφθεί είναι πιθανό ο Χάινκες να συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα
».

Σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο οι σχέσεις του Χάινκες με τον Ζάμερ δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο όλο αυτό είναι «κατασκεύασμα» των δημοσιογράφων.

«Ο Τύπος προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα μεταξύ των δύο αντρών εκεί που δεν υπάρχει. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα έχουν καταφέρει αλλά δεν πρόκειται να πετύχουν κάτι περισσότερο», τόνισε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: