Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κωστένογλου: «Δεχτήκαμε γκολ απ' αυτά που δεν μπαίνουν»

Κωστένογλου: «Δεχτήκαμε γκολ απ' αυτά που δεν μπαίνουν»
Απογοητευμένος από την αμυντική λειτουργία της Ξάνθης στις στημένες φάσεις στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου.

Ωστόσο, ο προπονητής των ακριτών είναι σίγουρος πως στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιαστούν καλύτεροι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου:

Για το ξεκίνημα της Ξάνθης στο δεύτερο ημίχρονο:

«Έγινα έξαλλος για την στημένη φάση στο δεύτερο γκολ. Δεν κάναμε όμως ό,τι έπρεπε για να αμυνθούμε σωστά. Σε τέτοια παιχνίδια θέλεις συγκέντρωση. Δεχθήκαμε γκολ απ' αυτά που δεν μπαίνουν. Στο πρώτο μέρος πήγαμε καλά. Ο Ολυμπιακός δεν μας δημιούργησε προβλήματα. Δείχναμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Από ένα στημένο προηγήθηκε ο αντίπαλός μας και μετά άλλαξαν όλα.

Ο Ολυμπιακός είχε διασπάσεις αλλά όχι μία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Εμείς είχαμε σωστή τακτική συμπεριφορά. Δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις, ενώ είχαμε προετοιμαστεί και ξέραμε για τα στημένα του Ολυμπιακού δεν λειτουργήσαμε σωστά. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Από εκεί και μετά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για την γενικότερη εικόνα που έδειξαν στο παιχνίδι οι παίκτες του:

«Είχαμε θετικά στοιχεία στο πρώτο μέρος. Φαινόμασταν συγκροτημένοι και είχαμε σωστή αντιμετώπιση του αγώνα. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να “χτίσει” επιθέσεις και δεν έκανε ευκαιρίες. Αυτό ήταν ένα πρώτο θετικό βήμα για εμάς. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εικόνα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Εάν είχαμε βάλει το γκολ με τον Καζούμπα στην αντεπίθεση θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Μετά φαινόταν ότι θα γινόταν έτσι το σκορ. Δεχθήκαμε γκολ από στημένα. Το γκολ του Τζεμπούρ με το σουτ που κάνει είναι ένα τέρμα που δεν μπαίνει εύκολα σε έναν αγώνα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Έχουμε προβλήματα αλλά σύντομα θα βρούμε λύσεις. Μας λείπουν τα αποτελέσματα για να αλλάξουμε ψυχολογία. Όσο το ματς ήταν στο 0-0 είχαμε αναθαρρήσει και πηγαίναμε στην επίθεση. Μέρα με την μέρα τα πάμε καλύτερα. Αυτήν την στιγμή τα πράγματα δεν φαίνονται και δεν είναι τόσο αισιόδοξα. Εμείς θα τα κάνουμε όμως έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: